Zbog 23 godine mlađe ostavio je ženu i razočarao se njenim umećem u krevetu: Spavala je s trojicom pa morala da radi dnk

Životna priča Padme Lakšmi prepuna je zanimljivih detalja.

Celebrities
Zbog 23 godine mlađe ostavio je ženu i razočarao se njenim umećem u krevetu: Spavala je s trojicom pa morala da radi dnk
Foto: MARCEL ANTONISSE / AFP / Profimedia

Model i aktivistkinja Padma Lakšmi možda ima 54 godine, ali to nikada ne biste rekli kada biste je videli. Zanosna lepotica i dan-danas ne izgleda kao da ima više od 30, a na liniji bi joj pozavidele i daleko mlađe devojke.

Međutim, njena lepota nije uvek bila blagoslov. Naprotiv.

Padma Lakšmi
foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lepa Padma, koja je dugo bila i host popularnog takmičenja "Top Chef", davne 1999. godine upoznala je čuvenog piscaSalmana Ruždija i slobodno možemo reći da je bila oduševljena njegovom briljantnošću i elokvencijom.

Toliko, da je kasnije u intervjuu za "People" magazin, Lakšmi čak i uporedila Ruždija sa Hemingvejom. "Zamislite mladu ženu u dvadesetim godinama, koja voli knjige i koja je tek objavila svoj prvi mali kuvar, kako joj dolati ovaj "momak"", rekla je.

Padma Lakšmi
foto: CJ Contino Collection / Everett / Profimedia

"Mislim, on je bio najbolja stvar koja mi se ikada dogodila u dosadašnjem životu. Činjenica da je neko takvog stasa i kalibra bio čak dovoljno zainteresovan za mene da bi želeo da me odvede na ručak bila je nekako neverovatna", ispričala je tada svestrana lepotica.

Brak sa piscem

Iako je Ruždi bio oženjen svojom trećom ženom kada su se on i Padma upoznali, na kraju se razveo, da bi sa manekenkom počeo da živi 2000. godine.

Četiri godine kasnije su se venčali i prvih nekoliko godina imali su veoma lep i srećan brak, što je Padma i opisala u svojoj autobiografiji "Ljubav, gubitak i šta smo jeli".

Padma Lakšmi
foto: FIONA HANSON / AFP / Profimedia

"Za mene je to bilo divno jer sam konačno imala nekoga ko me razume jer je i on bio Indijac, a takođe je živeo na Zapadu i bio je veoma spretan u navigaciji u ta dva sveta", pojasnila je Padma.

Međutim, dok je svet bio ubeđen da je nagrađivani pisac drži kao malo vode na dlanu, istina je bila potpuno drugačija.

Krila probleme u braku

Nakon venčanja, probleme u njihovom braku bilo je nemoguće ignorisati. Iako u to vreme nije imala dijagnozu, Lakšmi je često bila prikovana za krevet u ogromnim bolovima, što je bila posledica endometrioze.

Padma Lakšmi
foto: BORIS HORVAT / AFP / Profimedia

Sve ovo otežavalo je da ima odnose sa suprugom, a Ruždijeva stalna potreba za se*sualnom intimnošću direktno se sukobila sa njenim zdravljem. U jednom trenutku, Ruždi se toliko naljutio zbog nedostatka intimnosti u njihovom braku da je svoju vezu sa Lakšmi nazvao "lošom investicijom".

Pored toga, manekenka je u svojoj biografiji otkrila i da je morala da ga teši svake godine nakon što bi izgubio u trci za Nobelovom nagradom. "Mislim da je Salman to shvatio lično, i mislim da se osećao odbačenim i to mogu da razumem", rekla je kasnije Lakšmi.

Padma Lakšmi
foto: STR / AFP / Profimedia

Padma je naglasila da je njegova ogorčenost u braku rasla kako je napredovala njena karijera, a njoj je bilo važno da izgradi svoj identitet. On je jednom prilikom rekao da njoj nikako nije odgovaralo da bude druga violina.

Lakšmi je 2016. otkrila nekoliko detalja o svom braku sa Ruždijem i odnosima sa drugim značajnim muškarcima, uključujući Tedija Forstmana, generalnog direktora medijske imperije IMG, i rizičnog kapitalistu Adama Dela.

Padma Lakšmi
foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je Lakšmi govorila o mnogim intimnim detaljima njihove veze, ona tvrdi da su ona i Ruždi sada prijatelji. "Na mnogo načina, smatram ga i dalje delom svoje porodice", rekla je slavna lepotica. "Mislim da ako se zaista zaljubiš u nekoga, čak i ako se odljubiš od njega, ipak moraš imati neki mali deo, neki mali otisak u svom srcu koji se nikada ne može ugasiti ili izbrisati".

Nije bila sigurna ko je otac ćerke

Nakon haosa sa Rudžijem, slavna lepotica uplovila je u vezu sa, sada pokojnim milijarderom Tedijem Forstmanom. Međutim, u to vreme se zabavljala i sa Adamom Delom, osnivačem kompanije za proizvodnju računara "Dell Inc", kada je iznenada zatrudnela. Međutim, nije bila sigurna ko je otac.

Ipak, odlučila je da želi da gradi porodicu sa Forstmanom koji je tada imao 69 godina. No, test očinstva je pokazao da je Adam otac. Usledila je ljuta bitka za starateljstvo. Samo dve godine kasnije, Forstman umire od raka, a iako je već bilo otkriveno da nije otac Padmine ćerke, navodno joj je ostavio poverenički fond od blizu 2 milijarde dolara.

Kada je reč o Adamu, manekenka je od samog starta govorila da je njihov odnos bio greška, ali da je to "izbor koji je tada napravila".

Njih dvoje su kasnije rešili starateljstvo nad ćerkom Krišnom, koja je nedavno maturirala, a dogovorili su se van suda. Interesantno je da su svoju romansu obnovili 2017. godine, ali je Padma 2021. potvrdila da su stavili tačku.

Lakšmi je inače bila i u vezi sa Ričardom Girom, a poslednja romansa poznata javnosti bila je sa piscem Terensom Hajeom. No, sada je slavna lepotica sama, i fokusirana na svoju ćerku, ali i karijeru.

Ričard Gir
foto: Profimedia

Brutalno telo u šestoj deceniji

Ona je nedavno bila i zvezda nove kampanje brenda Sports Illustrated koju je pratila fantastična serija njenih fotografija, a bivša manenenka je istakla da je trenutno u godinama kada sebe smatra najlepšom.

"Pre nekoliko godina počela sam da ulazim u perimenopauzu i hormoni su mi se promenili, a grudi su mi postale veće. Grudnjaci koje sam imala postali su mi mali, a imala sam zaista lepe komade veša", rekla je glumica Padma Lakšmi pa naglasila: "Volim da nosim lepe stvari. Ali, takođe volim da mi bude udobno. I otkrila sam da, kako su moje grudi porasle, sve je manje stvari koje su mi dostupne, a za koje osećam da su i lepe i udobne".

Dodala je da sada nije "mršavica" i da joj to ne smeta: "Sigurnija sam u sebe. I nikada se ne bih vratila u svoje dvadesete, čak i ako bi to značilo da imam bolje telo, mršavo i zategnuto i "podignuto" na svim pravim mestima. Znate, sada izgledam dobro".

1 / 5 Foto: STR / AFP / Profimedia

Padma je priznala i da je bila zatečena kada je dobila ponudu od ovog magazina: "Ubila bih za ovo kada sam imala 20 godina i bila model, to je bio sveti gral, ali nikada me nisu pozvali za nešto tog tipa i stvarno sam mislila da je taj brod prošao, da budem iskrena. Nisam verovala onome što sam čula preko telefona, poludela sam i samo sam rekla: 'Moram da odem u teretanu'".

(Stil/ Mondo)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs