Turski glumac zaludeo je sve žene pa nestao iz javnosti: Snimao je vrele scene sa koleginicom koja ga nije podnosila

Mnogi se pitaju gde je danas i kako izgleda glavni glumac iz serije Sila, a on je rešio da napusti glumu.

Celebrities
13:21h
Turski glumac zaludeo je sve žene pa nestao iz javnosti: Snimao je vrele scene sa koleginicom koja ga nije podnosila
Foto: Printscreen Youtube/ SILA

Turski glumac Mehmet Akif Alkurt proslavio se ulogom Boran-age u jednoj od najpopularnijih turskih serija "Sila", a nakon toga, povukao se iz javnosti. Malo ko zna da je glumac prvobitno bio veoma uspešan maneken.

Naime, zahvaljujući muževnim crtama lica i visini od 190 centimetara odmah posle srednje škole je postao maneken. Na takmičenju za najlepšeg modela na svetu 2001. godine osvojio je drugo mesto i ubrzo postao veoma popularan među ženama.

Mehmet Akif Alakurt
foto: Printscreen Kurir

Lik Boran-age doneo mu je veliku popularnost, a žene su bile oduševljene njegovom pojavom. Međutim, malo ko zna da njegova partnerka iz "Sila", Džansu Dere, nije ostala očarana Mehmetom. Svog kolegu je nazvala "divljakom" i otvoreno ga je ignorisala na snimanju.

Nesuglasice među njima počele su kada je Džansu konstantno kasnila na snimanja, a njihov privatni odnos posebno je narušen zbog njenog poprilično ljubomornog dečka.

Njen dečko stalno ih je pratio po setu, posebno kada su snimane prisne scene između njih dvoje, pa je Mehmet u jednom intervjuu na pitanje šta mu prvo pada na pamet kada je popularna glumica u pitanju kratko i drsko odgovorio: "Apsolutno ništa!".

Iako postoji ova razlika u odnosu na lik Boran-age, neke su stvari vrlo slične u Mehmetovom životu i životu Borana, cenjenog age iz Mardina. Naime, i glumac je kao i lik iz serije odgajan uz običaje koji su u ovoj seriji i glavna tema. Vrlo poštuje tradiciju i svoju porodicu, a kaže i da ga novac ne zanima, kao ni to da ga neko voli zbog njegove lepote.

"Imam porodicu koja je u punom značenju te reči vezana za turske običaje i istoriju. Upravo tako sam i ja vaspitan i odgojen. Ja sam čovek vezan za običaje, najmlađi sam od braće, a imam tri starije sestre i dva brata", rekao je jednom prilikom glumac.

Na snimanju "Sile" zaljubio se u koleginicu Lejlu Basak, koja je tumačila njegovu prvu ženu Jezdu. Raskinuli su tri godine kasnije, 2009, kada je Mehmet na snimanju serije "Adanali" upoznao Selin Demiratar. Bio je u vezi sa devojkom po imenu Tugče Vargin, koja je radila u produkciji serije o Mehmedu Osvajaču (u kojoj je Mehmet igrao glavnu ulogu), međutim, raskinuli su posle tri godine.

Mehmet je ejdnom prilikom otkrio da je napustio glumu, te je zamolio novinare da ga o tome poslu ne ispituju.

Ne pitajte me za posao", rekao je novinarima Mehmet. "Sve drugo možete, ali o serijama, filmovima i novim snimanjima nikako.To je daleko od mene. Napustio sam glumu. Karakteri koje sam tumačio i moja profesija ostali su samo na filmskoj traci što se mene tiče".

Glumac danas ima 45 godina i potpuno je promenio svog izgled, ali od 30. avgusta samo na Kurir Televiziji možete da se podsetite njegove uloge u seriji Sila.

Turska serija neverovatne gledanosti Sila od 30. avgusta će se prikazivati od 22:15h, a reprizu možete pratiti radnim danom od 10h.

****

Sila nas vodi kroz život mlade žene koja, posle godina provedenih daleko od svoje prave porodice, biva prisiljena da se suoči sa svetom koji nije birala. To je priča o hrabrosti, snazi i ljubavi koja prevazilazi sve prepreke. Serija koja dirne u srce i natera vas da se zamislite nad životnim izazovima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs