Verenik i prijateljica priredili joj najveću izdaju u životu: Omiljena turska glumica među Srbima, jedva preživela pakao

Džansu Dere, glumica koju su Srbi zavoleli zbog serije "Sila", danas je još zanosnija, ali sreću u ljubavi nikako da pronađe...

Celebrities
Verenik i prijateljica priredili joj najveću izdaju u životu: Omiljena turska glumica među Srbima, jedva preživela pakao
Foto: Printscreen Instagram - cansudere

Džansu Dere, jedna od najplaćenijih i najpopularnijih turskih glumica, odavno je osvojila srca gledalaca iz Srbije, tumačeći glavne uloge u serijama: "Sila", "Ezel", "Sulejman Veličanstveni", "Majka", "Bračni trougao". Poput junakinja koje je igrala, ni oni nije imala sreće u ljubavi, štaviše, doživela je najgoru izdaju.

Rođena je 14. oktobra 1980. godine u Ankari. Njena majka je nastavnica poreklom je iz Grčke, dok je otac trgovac iz Bugarske. Od malih nogu želela je da se bavi plesom, najviše baletom, ali se zbog visine i zanosnog stasa preusmerila na manekenstvo. Postala je jedan od najtraženijih modela, a njena lepota oduzimala je dah na svakom koraku.

Serija Sila
foto: Promo

Postala je i Miss Turske 2000, međutim, turska vlada joj je zabranila odlazak na finalni izbor zbog političkih nesuglasica, jer se održavao na Kipru u grčkom delu Nikozije.

Nosila je revije najpoznatijih turskih modnih dizajnera kao što su Hakan Yildirim, Cengiz Abazoglu, Umit Unal, Arzu Kaprol i Ozlem Suer, a nastupila je i na nekoliko modnih revija u Parizu.

Potom je njen život je krenuo u drugom smeru. Upisala je Arheološki fakultet u Istanbulu koji je uspešno završila. Ali, nikada se nije bavila tom profesijom.

Ljubav prema modelingu je preovladala, a onda je zakoračila i u svet glume, gde ostvaruje neverovatne uspehe. I danas je veoma aktivna, te snima brojne reklamne kampanje i serije.

Serija Sila
foto: Promo

Najveća ljubav i najveća izdaja

Njena ubedljvio najveća ljubav do sad, sa kojim je planirama brak i decu, bio je komičar Džem Jilmaz.

Par je zajedno proveo šest godina, a u jednom trenutku je Jilmaz zaprosio lepu glumicu i, baš kad je sve delovalo idealno, otkriveno je da je komičar varao Džansu s koleginicom Ahu Jagtu. Skrhana Džansu stavila je tačku na veridbu. Poput serija u kojima je tumačila glavne uloge, nakon što ga je ostavila, Jilmaz je uplovio u brak sa Ahu, a ubrzo su dobili i dete.

Nakon ove neuspešne veze, Dereova je zavolela svog menadžera, ali se ni ta ljubav nije završila slavno – mediji su pisali da ju je i on prevario i ostavio zbog druge žene.

Serija Sila
foto: Promo

Hladna sam kao led i takva ću ostati. Neke stvari se jednostavno ne tiču javnosti jer su privatne, tiču se samo mene. Ne pravdam se svojim roditeljima, pa neću ni drugim ljudima – istakla je glumica za InStyle.

Ipak, ona se osvrnula na činjenicu da je varana i izneverena i dodala da je dobro što se sve završilo tako kako jeste jer je sve bolje od života u laži.

Laganje je tako ružna osobina da ne želim da u svom životu imam lažljivca. Zapravo, što brže izađe iz mog života, to je bolje, makar po mom mišljenju – iskrena je bila glumica.

Serija Sila
foto: Promo

Šuškalo se da je sreću pronašla pored osam godina mlađeg kolege Metinom Akdulgerom. Paparaci su ih više puta viđali zajedno, a priča se da su emocije planule na snimanju mini-serije "Ličnost" 2018. godine, ali niko od njih nije potvrdio glasine.

Najveću popularnost stekla je ulogom u seriji "Sila" (2006–2008), gde je igrala glavnu junakinju Silu, mladu ženu koja se suočava sa teškim životnim okolnostima i borbom za slobodu. Ova serija postala je veoma popularna, ne samo u Turskoj već i u mnogim zemljama širom sveta, uključujući i zemlje Balkana, a sada je možete pratiti i na Kurir televiziji!

****

Od 30. avgusta na Kurir televiziji možete da pratite najgledaniju tursku seriju svih vremena - Sila i to u terminu od 22:15h. Reprizu možete pratiti radnim danom od 10h.

Sila nas vodi kroz život mlade žene koja, posle godina provedenih daleko od svoje prave porodice, biva prisiljena da se suoči sa svetom koji nije birala. To je priča o hrabrosti, snazi i ljubavi koja prevazilazi sve prepreke. Serija koja dirne u srce i natera vas da se zamislite nad životnim izazovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs