Poznati Novopazarac varao ženu s atraktivnom pevačicom, ona mu sve oprostila: Rodila mu troje dece i uvek bila uz njega

Poznati Novopazarac, Semir Džanković varao je ženu s atraktivnom pevačicom, a ona mu sve oprostila.

Celebrities
Poznati Novopazarac varao ženu s atraktivnom pevačicom, ona mu sve oprostila: Rodila mu troje dece i uvek bila uz njega
Foto: Printscreen Instagram

Pevač Semir Džanković, koji je, prošle godine, osvojio treće mesto u finalu muzičkog takmičenja Zvezde Granda, iza sebe ima veliki skandal koji i danas prati njegovo ime. Naime, za njegovo ime vezuje se preljubnička afera u koju je umešana i njegova koleginica.

On je suprugu prevario sa pevačicom Gabrijelom Pejčev, dok su oboje bili u jednom muzičkom takmičenju. Međutim, njegova žena rešila je da sačuva brak, pa su Semir i ona i dalje zajedno.

Semir Džanković
foto: Kurir/ Petar Aleksić

O svojoj preljubničkoj aferi otvoreno je govorio i poručio da tog događaja ne želi da se seća, te da je to samo prošlost.

- Apsolutno nebitno, totalno nebitno. Prošlost ostavljam iza sebe. Zbog svega toga sam odlučio da se tada povučem iz javnosti, zbog nekog koraka koji sam napravio i koji mi nije trebao. Bio sam mlad, eto mene kada sam malo sazreo posle sedam godina okušao sam se u ovom formatu i tu sam prezadovoljan i učešćem i plasmanom - rekao je Semir za Telegraf.

Inače, Gabrijela je odlučila da uđe u rijaliti, a medijima je neposredno pre ulaska priznala da je bila u vezi sa zauzetim muzičarem, što je on kasnjie oštro demantovao.

Semir Džanković
foto: printscreen/instagram/ dzankovicsemir

Seir danas uživa u braku sa prelepom suprugom i konačno se skrasio. Ponosni su roditelji troje dece, a kako ističe oni su njegovo najveće bogatstvo.

–Ja sam otac troje dece, porodičan čovek, već sam čovek u godinama, naravno da sam se smirio. Više nisam u tim filmovima nikako– priznao je Džanković za "Grand".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs