Brenina svadba od 30.000 € zasenila i kraljevsko venčanje: Delovalo je bajkovito, a onda je od svekrve čula ove reči

Lepa Brena i Boba Živojinović venčali su se 1991. godine u prisustvu kumova, a njihova svadba bila je glavna tema u Jugoslaviji

Celebrities
20:17h Autor:
Brenina svadba od 30.000 € zasenila i kraljevsko venčanje: Delovalo je bajkovito, a onda je od svekrve čula ove reči
Foto: preentscreen/Youtube

Lepa Brena je među najvećim zvezdama na prostorima bivše Jugoslavije. Ima život poput svetskih zvezda, nema šta nije probala da vozi - od glisera do aviona, u srećnom je braku s Bobom Živojinovićem, deca su joj velika pa rasterećeno može da putuje po svetu, a nedavno se ostvarila na još jednom polju kada je pokrenula svoju liniju ženskih čarapa.

Lepa Brena i Boba su proslavili 31. godišnjicu braka. Venčali su se 7. decembra 1991. godie i bilo je to venčanje o kojem je brujala cela Jugoslavija. Izgovorili su "da" u prisustvu kumova, a Brena je na dan svadbe od Bobine majke, a svoje svekrve, dobila važne savete.

Lepa Brena
foto: Printscreen / Lepa Brena

Brenina svekrva je bila prava lepotica u mladosti i veoma sposobna žena. Nije želela da joj se sin bavi isključivo tenisom, ali sudbina je učinila svoje. Nakon smrti Bobinog oca sama je nastavila kroz život, hrabro, borbeno, samouvereno i optimistično, pa nije čudo što je Lepa Brena oberučke prihvatila njen savet, prenose domaći mediji.

Lepa Brena
foto: preentscreen/Youtube

Bobina majka je tog dana rekla Breni ono što joj je uglavnom i njena majka govorila: svake godine se kuća kreči, svakog proleća posteljina pere, jastuci vetre ili menjaju. Bili su tu i brojni kulinarski saveti, ali budući da se i Boba odlično snalazi u kuhinji Brena nije imala nikakvih problema s podelom tog dela posla. Njihova ljubav traje, i više od trideset godina kasnije vole se istim žarom kao i prvog dana, a o njihovom bogatstvu ne prestaje da se nagađa.

Lepa Brena
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Događaj je bio smešten u elegantnom okruženju hotela "Interkontinental", gde su se održavali razni aspekti ovog posebnog dana. Kako su mediji prenosili, za organizaciju svadbe utrošeno je značajnih 50.000 nemačkih maraka.

Među zvanicama su se našli gosti iz raznih krajeva sveta, dodajući internacionalni šarm celom događaju. S obzirom na impozantan broj od oko 650 različitih vrsta jela koje su gosti mogli da uživaju, svadba je postala svojevrsno kulinarsko iskustvo. Čak 22 praseta se okretalo na ražnju, a torta je bila na pet spratova.

Sam događaj nije prošao neprimećeno - čak je i televizijski program prekinut kako bi se mladenci uključili uživo i podelili svoju sreću sa svima.

Venčanica koju je Lepa Brena nosila bila je posebno šivena za nju, a poznati brend Dior je stajao iza njenog elegantnog izgleda. S druge strane, Boba Živojinović je zablistao u klasičnom crnom smokingu.

Lepa Brena
foto: preentscreen/Youtube

Njihova romantična priča ima svoj koren u događajima pre mnogo godina, tokom snimanja filma "Hajde da se volimo 2". Tada su se prvi put sreli, dok je Brena iznenada prepoznala Bobu kad je prolazio pored nje. Ta prva susretljivost je samo potvrdila da je sudbina igrala svoju ulogu u njihovom zajedničkom putovanju.

Danas, nakon više od tri decenije zajedničkog života, Lepa Brena i Boba Živojinović nastavljaju da inspirišu i dele svoju ljubavnu priču sa svetom.

Stil / Pink

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs