Govorili su da Anđelina Džoli zbog ovih reči treba da pljune oca: Godinama nisu pričali, a onda ih spojila ista muka

Anđelina Džoli ima poprilično hladan odnos sa ocem, a poznato je i da godinama nisu pričali.

Celebrities
Govorili su da Anđelina Džoli zbog ovih reči treba da pljune oca: Godinama nisu pričali, a onda ih spojila ista muka
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Anđelina Džoli i njen otac Džon Vojt viđeni su na aerodromu u Los Anđelesu. Pretpostavlja se da su išli u posetu sinu i unuku Paksu, koji je nedavno imao tešku saobraćajnu nezgodu.

Inače, poznato je da Anđelina Džoli i njen otac Džon Vojt imaju veoma komplikovan odnos, ispunjen preokretima. Razmimoilazili su se pa se mirili da bi se došlo do toga da godinama ne razgovaraju. Odgovor za to mnogi pronalaze u braku njenih roditelja.

Džon Vojt
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džon Vojt je često imao negativne komentare na račun svoje ćerke što je dovelo do toga da njihov odnos zahladni. Nakon što je Vojt ostavio svoju ženu a Anđelininu majku, sve manje je viđao decu i tada se potpuno udaljio od njih.

Međutim, nije samo to razlog njihovih svađa, budući da se često sukobljavaju u stavovima.

Anđelina Džoli
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđelina Džoli izazvala je ogromne reakcije kada se oglasila povodom sukoba u pojasu Gaze, tokom kojeg je ubijeno na hiljade Palestinaca, među kojima je najviše žena i dece.

Džolijeva je nazvala Hamasov napad na Izrael "činom terora", ali je rekla da ne može da oprosti "nevine živote izgubljene u bombardovanju civilnog stanovništva u Gazi koje nema gde da ode".

Iako je njenu objavu podržao ogroman broj ljudi, bilo je i onih koji su na suprotnoj strani, a najveće iznenađenje je što je među njima upravo otac Džolijeve, glumac Džon Vojt.

On se obrušio javno na nju tvrdeći da njegova ćerka "laže" te da "Izraelska vojska mora da zaštiti svoje tlo," odgovarajući u neku ruku na objave Anđeline Džoli na Instagramu u kojima ona traži da se rat prekine i da se nevine žrtve zaštite.

"Veoma sam razočaran što moja ćerka, kao i mnogi drugi, nemaju razumevanja za Božju čast, Božju istinu," rekao je 84-godišnji glumac. Džon Vojt tvrdi da Hamas samo želi da "uništi zemlju Jevreja".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs