Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms uhvaćena sama u šok izdanju: Svi se pitaju šta joj se desilo, kažu da joj on stvara pakao

Suri Kruz šetala je ulicama Njujorka uplakana i veoma zabrinuta, te nije marila za poglede prolaznika

Celebrities
09:08h
Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms uhvaćena sama u šok izdanju: Svi se pitaju šta joj se desilo, kažu da joj on stvara pakao
Foto: INSTAR Images / Profimedia

Suri Kruz, ćerka čuvenih holivudskih zvezda - Kejti Holms i Toma Kruza, uhvađena je na ulicama Njujorka u do sada nikad viđenom izdanju! Naime, šetala je sasvim sama, pričala je sa nekim telefonom, plakala i brisala suze koje su samo navirale. Međutim, razlog zbog god se Suri rastužila nije poznat, mada mnogi sumnjaju da je došlo do problema u njenoj vezi sa drugom iz školske klupe.

Suri Kruz
foto: INSTAR Images / Profimedia

Proteklih dana Kruzova naslednica se sjajno provodila sa društvom, te joj ni kiša nije smetala da se dobro zabave, zato je sve začudio prizor uplakane Suri.

Suri Kruz
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Do juče bile je sve u najboljem redu, ili je bar tako izgledalo. Nije skidala osmeh sa lica! Ali, uopšte nije viđena sa dečkom, te su se pojavile glasine da im je odnos poljuljan i da zbog toga proživljava pakao, jer se prvi put baš zaljubila.

Ko je prva velika ljubav Suri Kruz?

Pre samo mesec dana informacija da je Suri Kruz zaljubljena odjeknula je u medijima širom sveta! Otpočela je romansu Tobijem Koenkom, inače drugom iz srednje škole, i to po prvi put. Ovo dvoje mladih ljudi delovalo je veoma zaljubljeno, a nisu se ustručavali ni da razmenjuju nežnosti pred svima! I dok je većina bila oduševljena, pojedinci su sugerisali da bi jedna od najbogatijih tinejdžerki trebalo da povede računa o ponašanju sa izabranikom, te da ne kvari sliku smerne devojke.

Prema pisanju stranih medija, Tobi Koen je ambiciozni muzičar koji uskoro odlazi na prestižni koledž Berkli u Bostonu. Prema informacijama sa njegovi društvenih mreža, predstavlja se kao tekstopisac i pevač, a naizgled je veoma vešt u sviranju gitare i klavira. Ima Jutjub i TikTok naloge, gde postavlja obrade svojih pesama, pored toga napisao je nekoliko melodija koje su naišle na odlične reakcije.

1 / 5 Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Život pod budnim okom javnosti

Od trenutka kada je rođena, Suri je bila u fokusu medija zahvaljujući slavi svojih roditelja - glumaca Kejti Holms i Toma Kruza. Njeno ime, koje na hebrejskom znači "princeza", odražava posebnost i pažnju koju su joj roditelji posvetili. Suri je odrasla u luksuznim uslovima, okružena ljubavlju i pažnjom svojih roditelja.

Tokom prvih nekoliko godina života, Suri je često viđena u javnosti sa ocem i majkom. Tom Kruz i Kejti Holms su se venčali u novembru 2006. godine, samo nekoliko meseci nakon Suriinog rođenja, ali njihov brak nije dugo potrajao. Par se razveo 2012. godine, a Kejti je dobila puno starateljstvo nad Suri.

Nakon razvoda, Suri je nastavila da živi sa majkom u Njujorku, a glumica se trudi da svoju ćerku drži što dalje od medijske pažnje i da joj pruži što normalnije detinjstvo. Uprkos tome, Suri je povremeno bila u centru pažnje tabloida i paparaca, posebno zbog intrigantnog odnosa sa ocem.

Suri Kruz
foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Suri Kruz je pohađala privatne škole u Njujorku i bila uključena u različite vanškolske aktivnosti. Poznato je da je zainteresovana za ples, umetnost i modu. Njena majka, Kejti Holms, često je isticala koliko je ponosna na Suri i njene talente, ali je uvek naglašavala važnost obrazovanja i normalnog detinjstva.

Iako se Suri Kruz retko pojavljuje u javnosti, povremeno je viđena na različitim događajima sa majkom. Njena prirodna elegancija i stil često privlače pažnju medija, posebno što gotovo nikada na sebi nema istaknute brendove.

Kao ćerka dvoje poznatih glumaca, Suri Kruz je nesumnjivo pod uticajem bogate filmske kulture. Međutim, do sada nije pokazala interesovanje za glumačku karijeru. Njena majka Kejti ističe da će Suri imati potpunu slobodu da bira svoj životni put i profesiju kada bude dovoljno odrasla.

Tom Kruz, Suri Kruz, Kejti Holms
foto: Profimedia

Sa druge strane, o Surinom odnosu sa Tomom Kruzom i danas kruže brojne kontroverzne priće, ali mnogi mu zameraju što je sajentološku crkvu, kojom je opsednut godinama, stavio ispred ćerke.

Naime, otkako su se Tom i Kejti razveli, on skoro uopšte nije provodio vreme sa naslednicom, a o tome postoje brojne spekulacije.

Mediji su godinama izveštavali da su mu upravo načela te verske zajednica zabranjivala kontakt sa ćerkom i bivšom suprugom. I to samo iz razloga što oni nisu deo nje.

- Tom nikada nije nameravao da se otuđi od ćerke i nada se kako će jednog dana popraviti njihov odnos. Kruz je bio svestan i priznao je da je Kejti Holms zatražila razvod da zaštiti ćerku od sajentologije i zajednice vernika kojima pripada njen bivši suprug- otkrio je izvor svojevremeno izvor blizak glumcu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs