Čuveni otac pokušavao da joj promeni veru, majka činila sve da je spase: Bila smerna devojčica, a sad na ulici šokirala

Suri Kruz po prvi put je uhvaćena sa dečkom, inače drugom iz školske klupe i to u nezgodnom momentu!

Ljubav
15:24h
Čuveni otac pokušavao da joj promeni veru, majka činila sve da je spase: Bila smerna devojčica, a sad na ulici šokirala
Suzi Kruz, Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Informacija da je Suri Kruz zaljubljena odjeknula je u medijima širom sveta! Naime, ćerka nekada omiljenog glumačkog para Kejti Holms i Toma Kruza viđena je kako šeta ulicama Njujorka sa dečkom Tobijem Koenkom, inače drugom iz srednje škole, i to po prvi put. Ovo dvoje mladih ljudi delovalo je veoma zaljubljeno, a nisu se ustručavali ni da razmenjuju nežnosti pred svima! I dok su neki oduševljeni, pojedinci komentarišu da bi jedna od najbogatijih tinejdžerki trebalo da povede računa o ponašanju sa izabranikom, te da ne kvari sliku smerne devojke.

Suri Kruz
foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema pisanju stranih medija, Tobi Koen je ambiciozni muzičar koji uskoro odlazi na prestižni koledž Berkli u Bostonu. Prema informacijama sa njegovi društvenih mreža, predstavlja se kao tekstopisac i pevač, a naizgled je veoma vešt u sviranju gitare i klavira. Ima Jutjub i TikTok naloge, gde postavlja obrade svojih pesama, pored toga napisao je nekoliko melodija koje su naišle na odlične reakcije.

Suri Kruz
foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Suri je pre nekoliko dana imala matursko veče, a na proslavu je došla u jednostavnoj cvetnoj haljini bez preteranih detalja i mnogo nakita uz svedenu. Takođe, pre par meseci proslavila je punoletstvo, takođe, u stajlingu koji nije odisao luksuzom, te se čini da ova mlada devojka uopšte nije opterećena markama i skupim krpicama, iako može da priušti sve što poželi.

Suri Kruz
foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odrasla je pored glumica Kejti Holms koja se trudila da joj usadi prave vrednosti, a čini se da je u tome i uspela.

Zašto godinama ima veoma zamršen odnos ca ocem?

Što se tiče njenog oca, slavnog Toma Kruza, on se sigurno neće pridružiti rođendanskoj zabavi iz nekoliko razloga. Pre svega, Tom je trenutno preko bare, zauzet snimanjem novog projekta u Londonu.

Ali, što je još važnije, otac i ćerka navodno nisu imali blisku vezu od 2012. U stvari, poslednji put su javno viđeni zajedno u Diznilendu tog leta. To je takođe iste godine kada je Kejti podnela zahtev za razvod od Toma, a Suri je imala samo 6 godina.

Sa druge strane, godinama javnost intrigira njen odnos sa poznatim ocem. Naime, otkako su se Tom i Kejti razveli, on skoro uopšte nije provodio vreme sa ćerkom, a o tome postoje brojne spekulacije.

1 / 7 Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poslednji put u javnosti su vođeni 2012. tokom leta u Diznilendu, kada je Suri imala svega 6 godina. A po kuloarima i danas ne prestaje da se priča da od tada nisu imali blizak odnos.

Naime, smatra se da je Kejt tražila razvod, kako bi sačuvala ćerku od Tomovih religijskih ubeđenja, jer je postao opsednut sajentološkom crkvom.

Takođe, mediji su godinama izveštavali da su mu upravo načela te verske zajednica zabranjivala kontakt sa ćerkom i bivšom suprugom. I to samo iz razloga što oni nisu deo nje.

- Tom nikada nije nameravao da se otuđi od ćerke i nada se kako će jednog dana popraviti njihov odnos, - otkrio je izvor svojevremeno i dodao:

- Kruz je bio svestan i priznao je da je Kejti Holms zatražila razvod da zaštiti ćerku od sajentologije i zajednice vernika kojima pripada njen bivši suprug.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs