Jelena Đoković napala majku i stala na stranu svekrve, nastao "haos" u porodici: Dijana je čestita, a moja Vera...

Dobro je poznato da su Jelena i Novak Đoković pobornici zdravog načina života, te da imaju svoja pravila kada je odgajanje dece u pitanju, ali izgleda da se Vera ne slaže sa tim.

Celebrities
17:49h
Jelena Đoković napala majku i stala na stranu svekrve, nastao "haos" u porodici: Dijana je čestita, a moja Vera...
Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Među porodicama Đoković i Ristić uvek je vladala harmonija, a ljubav između Jelene i Novaka nikada se nije dovodila u vezu sa skandalima. Međutim, žena našeg teniskog asa otkrila je zanimljive činjenice o njenoj majci Veri i mnoge iznenadila. Naime, sve je počelo od načina ishrane njene dece.

Mnoge je zanimalo šta jedu Stefan i Tara, a odgovor na to pitanje Jelena je dala u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi“.

U našoj kući primenjujemo veganski način ishrane, ali deca uvek imaju izbor. Stefan je do treće godine jeo meso ‒ otkrila je supruga najboljeg tenisera sveta.

‒ Deca često idu kod baka i deka, a samo jedan par vrlo poslušno prati šta im kažemo. Ne, to nisu moji roditelji (smeh). Dijana je jako poštena, i stvarno sledi instrukcije koje joj damo.

Jelena Đoković, Dijana Đoković
foto: REAU ALEXIS / Sipa Press / Profimedia

S druge strane, majka Jelene Đoković Vera insistira na svom jelovniku o čemu Jelena kaže:

‒ Meni je u detinjstvu baka spremala krofne i kiflice, a moja mama želi da bude takva baka mojoj deci i onda imamo male sukobe. Ali, moji klinci obožavaju da idu kod njih i da jedu bakine specijalitete. Naročito vole kiflice sa sirom.

Otac Jelene Đoković Miomir Ristić i sam se pridržava načina ishrane koji preferira njegova ćerka, dok majka Vera prednost daje tradicionalnoj kuhinji.

Moj tata je postao vegan. Smršao je i mnogo se bolje oseća. Mama odoleva, a tatu pokušava da vrati na svoje ‒ smeje se Jelena.

Roditelji Jelene Đoković kroz život su imali uspone i padove, ali su ćerkama bili snažna podrška.

Miomir Ristić, Vera Ristić, Jelena Đoković
foto: Kurir/ Marina Lopičić

‒ Moja porodica je bila dobrostojeća, pa smo bankrotirali, snalazili smo se, svašta smo proživeli - rekla je u emisiji, prenosi "Hello".

Na mišiće moje mame, uz ogromnu volju, želju i snagu da sestra i ja imamo ono što ona nije imala, obe smo otišle u inostranstvo da studiramo ‒ otkrila je jednom prilikom Jelena, koja je studirala ekonomiju i finansije na fakultetu Bokoni u Milanu.

Poseban odnos sa ocem

Ako je suditi po onome što je Jelena Đoković ispričala u emisiji kod Ivana Stankovića, reklo bi se da je otac Miomir njen anđeo čuvar koji je u stanju sve da uradi zbog ćerke, ambicije su mu na drugom mestu.

1 / 6 Foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Najviše računa o meni vodi moj tata, on je moj anđeo. I moja mama je tu, ali iz senke. Da nema nje koja sve to aminuje, on ne bi mogao da bude uvek moja podrška. Oni su tim. Meni je on kao melem za dušu. Svuda ga vodim. Sve što ja teško shvatim on meni to napravi kao pesmu, i onda može sve - ispričala je Jelena i dodala:

Kada je Tara imala dva meseca, Novak je otišao na mesec dana u Australiju. Ostala sam sama u Monaku, bez ičije pomoći. Tada sam zvala tatu i rekla: „Mislila sam da ovo mogu sama, ali ne mogu. Ne znam šta da radim.“ Samo je rekao: „Dolazim.“ Dao je otkaz i došao kod mene. Od tog trenutka nas dvoje pevamo dok se bavimo decom. Objašnjava mi da u životu ne mora sve da bude tako profesionalno kao što sam ja doživela. Previše sam se unela u ulogu da sam žena nekog najboljeg u nečemu. I da i sama treba da budem najbolja u nečemu što mi je dato. Vrlo sam zahvalna na tome što sam Novakova životna partnerka, i on je zahvalan. Međutim, ja sam mislila da moram da budem nešto posebno, ne samo Jelena. A on me voli baš samo kao Jelenu - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs