Pobedi Alkaraza jedino se nisu radovali njegovi roditelji, već se žučno s Karlosom svađali: Strašno mu zamerili 1 stvar

Alkaraz na teniskim terenima sve više dominira, a i dalje živi kod roditelja i mora da ih sluša

Celebrities
15:40h
Pobedi Alkaraza jedino se nisu radovali njegovi roditelji, već se žučno s Karlosom svađali: Strašno mu zamerili 1 stvar
Foto: Paul Zimmer / imago sportfotodienst / Profimedia

Mladi Španac Karlos Alkaraz i velika teniska nada, pobedio je Novaka Đokovića u finalu Vimbldona, čime je već osvojio četvrti grend slem u svojoj karijeri, a njegova maestralna igra oduševila je i našeg najboljeg sportistu svih vremena. Međutim, u njegovom domu taj orgoman trijumf ostaje u senci.

- Mlad sam i imam svoje hirove, ali sam veoma prirodan, normalan, skroman. Ako mi se nešto sviđa, trudim se da to kupim, ali na kraju se moj otac pobrine za sve - rekao je jednom prilikom Karlitos o životu sa svojima.

Naime, Karlosu su roditelji strtašno zamerili što hoće da uradi još jednu tetovažu u nizu. Ovaj 21-godišnjak, koji uživa u brzom usponu do vrhunca sporta, želi da obeleži svoj poslednji trijumf.

Posle uspeha u Njujorku pre dve godine, Alkaraz je iznad levog lakta upisao datum konačne pobede. Takođe je dodao na svoju podlakticu slova CCC - što znači "cabeza, corazon i cojones" što se prevodi kao "glava, srce i m**a" - kao počast svom dedi.

Posle toga je dodao datum osvajanja titule na prošlogodišnjem Vimbldonu i jagodu na desnom skočnom zglobu. Isplanirao je i da "nalepi" Ajfelov toranj na svoj levi skočni zglob nakon svog prvog trijumfa na Rolan Garosu.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Verovatno ću staviti datum ovog pored prošlogodišnjeg. Ovo je zaista veliki trenutak. Moram da razgovaram sa njima. Onaj Ajfelov toranj, još nisam uradio, ali hoću. Ovaj, moram da razgovaram sa njima. Malu tetovažu mogu da sakrijem - bio je iskren Alkaraz, kako ističe "Miror".

Karlos planira da proslavi svoj poslednji uspeh sa porodicom u Španiji. „Razgovarao sam sa svojim prijateljem sa kojim sam išao na Ibizu, prošla godina je prošla prilično dobro. Ovo ću proslaviti kod kuće sa prijateljima i najbliskijim ljudima. prijateljima i porodicom. Imaću slobodne da to proslavim kako dolikuje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs