Miljenik žena propao preko noći, telo mu živa vatra na plaži, ali lice kao u starca: Šok ljubavna afera ga baš istrošila

Orladno Blum nosi laskavu titulu večitog zavodnika, ali najnovije slike pokrenule su lavinu komentara

Celebrities
17:58h
Miljenik žena propao preko noći, telo mu živa vatra na plaži, ali lice kao u starca: Šok ljubavna afera ga baš istrošila
Foto: CIAO PIX/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Orlando Blum je poznati britanski glumac, najpoznatiji po svojim ulogama u blockbuster franšizama kao što su "Gospodar prstenova" i "Pirati sa Kariba". Jedan je od vodećih glumaca svoje generacije, a njegova karijera obuhvata širok spektar uloga u filmovima, televiziji i pozorištu. Osim profesionalnih uspeha, Orlando je poznat i po svom humanitarnom radu i posvećenosti deci. Ali, sa druge strane, njegov ljubavni život je i te kako zanimljiv...

Naime, Orlando trenutno užva na Sardiniji, te odmor provodi sa lepšom polovinom Keti Peri i njihovom trogodišnjom ćerkom u čuvenom letovalištu Porto Červo.

Orlando Blum
foto: CIAO PIX/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavnog zavodnika paparaci su uhvatili kako je sam došao na plažu, koristeći slobodne trenutke za plivanje i ronjenje. Mnoge prisutne dame gledale su ispod oka izvajane mišiče i fit telo čuvenog glumca! Međutim, sa druge strane, iznenadile su se izgledom njegovog lica i kose, koja mu je "do juče" bila baš bujna. Na mrežama se mogu pročitati komentari kao da je "propao" preko noći, te da u faci deluje mnogo stariji nego što jeste. Ali, svi su se složili u jednom - i dalje ima savršenu liniju i isklesano telo.

Orlando Blum
foto: CIAO PIX/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zamršeni porodični odnosi

Rođen je 13. januara 1977. godine u Kenterberiju, Engleska. Dugo vremena je verovao da mu je otac Harry Bloom, poznati borac protiv aparthejda i pisac, a zapravo se ispostavilo da mu je biološki roditelj Colin Stone, prijatelj porodice. Odrastao je uz sestru Samantu za koji je i danas mnogo vezan.

Od malih nogu, Orlando je pokazivao interesovanje za umetnost i glumu. Pohađao je St. Edmund’s School u Kenterberiju, a kasnije se preselio u London kako bi nastavio svoje obrazovanje u oblasti glume. Studirao je na Britansko-američkoj dramskoj akademiji (British American Drama Academy), a zatim se upisao na prestižnu Guildhall School of Music and Drama.

Orlando Blum
foto: CIAO PIX/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Blumova glumačka karijera započela je sredinom 1990-ih godina. Prvu značajnu ulogu dobio je u televizijskoj seriji "Midsomer Murders" (Ubistva u Midsomeru). Međutim, pravi proboj u karijeri došao je kada je dobio ulogu u kultnom filmu "Gospodara prstenova". Blum je debitovao u ovom epskom serijalu 2001. godine, od tada njegova slava postala je enormno velika, a za maestralnu glumu dobio je brojna priznanja.

Njegova interpretacija hrabrog i veštog vilenjaka postala je ikonična i osvojila srca publike širom sveta.

Pored "Gospodara prstenova" i "Pirata sa Kariba", Blum je glumio u mnogim drugim filmovima i ostvario zapažene uloge. Neki od njegovih značajnih filmova uključuju: "Troja" (2004), "Kraljevstvo nebesko" (2005), "Elizabethtown" (2005), "New York, I Love You" (2009).

Orlando Blum
foto: CIAO PIX/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Blum je, takođe. veoma aktivan i u pozorištu. Debitovao je na Brodveju u predstavi "Romeo i Julija" 2013. godine.

Orlando Blum je poznat po svojoj humanitarnoj aktivnosti i angažmanu u raznim dobrotvornim organizacijama. Ambasador je UNICEF-a i često se angažuje u kampanjama za prava dece širom sveta.

Inače, glumac je oduvek privlačio pažnju zanimljivim ljubavnim žiotom.

Orlando je bio u vezi sa nekoliko poznatih ličnosti. Bio je oženjen australijskom manekenkom Mirandom Ker od 2010. do 2013. godine, s kojom ima sina Flina. Nakon razvoda, Blum je započeo vezu sa američkom pevačicom Keti Peri. Par se verio 2019. godine i danas uživa u ljubavi. I to ne bi bilo ništa čudno da Keti i Miranda nisu bile dobre prijateljice. Ova afera mesecima je potresala svetsku javnost, a zanimljiv trojac svakodnevno je punio strane žute štampe.

Poznato je da između pevačice Keti Peri i Mirande Ker ni u jednom trenutku nije bilo "zle krvi", čak i kada su glumca prozivali da je prešao "sa konja na magarca" i pitali ga "ima li oči" nakon što je smuvao pevačicu.

1 / 7 Foto: CIAO PIX/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Tako sam srećna što su se Orlando i Kejti našli i tako sam zahvalna što sam našla svog neverovatnog muža i što se svi zajedno poštujemo. Kada dođe vreme u kojima moramo zajedno da rešavamo probleme, uvek nađemo kompromise i uradimo ono što je najbolje za našu porodicu", rekla je jednom Miranda i stavila jednom zauvek tačku na bilo kakva nagađanja da ne podnosi novu partnerku svog bivšeg muža.

Peri i Blum već godinama imaju skladnu vezu, a 2020. su dobili ćerku Dejzi Dav Blum.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs