Zavela dečka svoje sestre, udala se za princa pa samoću lečila ljubavnikom: Imala je stravičnu sudbinu i skončala jezivo

Ljubavni život princeze Dajane daleko je od predivne bajke o kojoj bi mnogi maštali.

Celebrities
Zavela dečka svoje sestre, udala se za princa pa samoću lečila ljubavnikom: Imala je stravičnu sudbinu i skončala jezivo
Foto: Profimedia

Prošle su decenije od smrti princeze Dajane, a njen život ne prestaje da intrigira javnost. Bila je omiljena ličnost u narodu, a tokom životau kraljevskoj palati, morala je da podnese veliku žrtvu. Dok su svi mislili da je život princeze Dajane bajka, ona je živela nešto potpuno drugačije. Njen princ, zamenio ju je ljubavnicom, a zatim je i ona utehu našla u drugom čoveku.

Njen brak sa Čarlsom bio je prepun turbulencija, te je 1996. došlo i do razvoda, nakon 15 godina zajedničkog života. Pretpostavlja se da je uzrok razvoda prinčeva prevara, dok se veruje da je Čarls tada otpočeo aferu sa Kamilom.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

"Bilo nas je troje u ovom braku"

Princeza Dajana je i sama primetila da se između njih dvoje nešto dešava, a njena izjava dodatno je podgrejala glasine i podstakla na istraživanje.

"Bilo nas je troje u ovom braku, pa je bila mala gužva", rekla je tada princeza u intervjuu za BBC. Navodno je i novinaru otkrila da se sukobila sa Kamilom oko njihove afere.

Kraljica Elizabeta, Princeza Dajana
foto: Profimedia

Bivši član Dajaninog tima za zaštitu ispričao je da je do sukoba došlo na jednoj zabavi, koju je organizovala Kamilina sestra.

"Dajana tamo nije imala prijatelja, a kad smo stigli bilo je kao u filmu jer su se svi iznenadili što je Dajana uopšte došla. Nakon otprilike sat vremena čuo sam kako me neko zove iz kuhinje. Kad sam ušao, video sam da je to Dajana koja mi je rekla: Moraš poći sa mnom. Ne mogu naći ni svog supruga ni Kamilu", ispričao je on u jednom intervjuu, te dodao:

Princ Čarls, Kamila Parker
foto: Profimedia

"Nisam je mogao odbiti, očigledno je bila u problemu. Čarlsa i Kamilu smo na kraju našli kako razgovaraju sedeći na kauču u podrumu. Nisam znao šta će Dajana učiniti u tom trenutku, ali ona im je prišla s velikim samopouzdanjem i rekla Kamili: Molim vas, nemojte se ponašati kao da sam idiot, znam šta se događa"

Kraljica Elizabeta, Princeza Dajana
foto: Profimedia

Udala se za sestrinog dečka

Ljubavna veza Čarlsa i Dajane na samom početku bila je osuđena na propast, budući da nije imala "zdrave" temelje. Naime, pre nego što je zaveo Dajanu, Čarls je bio u ljubavnoj vezi sa njenom rođenom sestrom.

Princeza Dajana, Sara Spenser
foto: solo syndication / dmg media / Profimedia

Naime, kada je prvi put upoznao 16-godišnju Dajanu, princ Čarls je imao 28 godina i bio je u vezi s njenom starijom sestrom Sarom. Brzo su raskinuli nakon što je Sara priznala medijima da nije zaljubljena u princa Čarlsa.

Samoću lečila ljubavnikom

Bila je 1997. godina i Dajna i Čarls su već bili razdvojeni. Princeza je bila u srednjim tridesetim godinama i pokušavala je da stvori novi život za sebe. Dajana je tada upoznala Hasana Kana, pakistanskog doktora, u jednoj bolnici gde je lečio njenog prijatelja.

Princeza Dajana, Dodi Fajed
foto: Profimedia

Ona je znala, kao što joj je i Hasan govorio, da je jedini način da stvori sebi normaln život da se preseli u Pakistan, a to bi značio život bez njenih voljenih sinova Vilijama i Harija. To se naravno nije desilo, pa se tako romansa sa uglednim doktorom završila.

1 / 11 Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Posle nekoliko tajnih afera, od instruktora jahanja Džejmsa Hjuita i engleskog ragbi kapitena Vila Karlinga, preko doktora Hasana Kana, Dodi je bio prvi čovek koga je otvoreno pokazala celom svetu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs