Šoping u kupaćem kostimu - da li je Riri postavila novi trend?

Rijana u Monte Karlu luduje sa Luisom Hamiltonom

Njenim ludi idejama nema kraja. Zašto po nesnosnoj vrućini navlačiti garderobu na sebe, kako možete krenuti u šoping u kupaćem, poput Rijane. A, nakon kupovine pevačica sa Barbadosa je svoje neuravnoteženo ponašanje, ispijenog lica, nastavila u provodu sa Luisom Hamiltonom
Celebrities
05:54h
Rijana u Monte Karlu luduje sa Luisom Hamiltonom

Luis Hamilton (Lewis Hamilton) ne samo da voli trke formule 1 u Monte Karlu, već u ovom evropskom Las Vegasu obožava da uživa sa tamnoputim lepoticama. Upravo je u nezvaničnom glavnom gradu Monaka Hamilton 2008. godine prvi put uslikan u paru sa Nikol Šerzinger (Nicole Sherzinger), gde je zvanično i krenula njihova petogodišnja romansa.

Iako je proslavljeni britanski sportista pre par dana izjavio kako je potpuno slomljen zbog raskida sa bivšom pussycatdoll devojkom, čini se da to ne sprečava markantnog Luisa da uživa u čarima noćnog života uz popularnu Riri. Da li je Hamilton već preboleo Nikol, ili je želeo kratkoročnu zabavu kako bi lakše podneo raskid, saznaćemo verovatno brzo, s obzirom da Rijani ne polazi za rukom da svoje momke čuva u tajnosti, posebno ako su u pitanju muškarci koji su i sami velike zvezde.

http://www.youtube.com/watch?v=ReZ4kON4pOI
Rijanu (Rihannu) šopingovala u kupaćem kostimu
fiks idejama.

U crnom jednodelnom kupaćem, na čijoj je pozadini sijalo slovo R sa cirkonima, Rijana je krenula u kupovinu sa društvom, da bi se potom sa upadljivim podočnjacima i po malo bolesnim izrazom lica uputila na jahtu, gde je sedela na podu sobe i pokušavala da zanosno igra uz muziku.

Čini se da je iscrpljenost šopingom, ludim žurkama uz neizostavne opijate ili nastupima učinila svoje, te je Riri ponovo izgledala kao bivša femme fatale, koja je davno izgubila kompas. Koji su Rijanini ispadi prethodili ovoj poseti Monte Karlu, možete pročitati ovde.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs