Skrivena tajna najpopularnije domaće serije ikada: U "Boljem životu" dva ljuta rivala našli su se oči u oči

Da li je moguće da 35 godina niko nije primetio ovaj detalj u kultnoj seriji

Celebrities
Skrivena tajna najpopularnije domaće serije ikada: U "Boljem životu" dva ljuta rivala našli su se oči u oči
Foto: Printscreen Youtube / Ljigav Paškanat

TV serija "Bolji život" se opet emituje na RTS-u i to je još jedna prilika da se mlađa publika upozna sa najboljim televizijskim sadržajem u istoriji naše zemlje. Naravno, i da se oni malo stariji podsete avantura porodice Popadić.

U ovom ostvarenju glavni lik je Dragiša Popadić kog igra Marko Nikolić i u nekoliko navrata je naglašeno da bi popularni Giga Moravac mogao da bude navijač Partizana.

Najjasniji signal je slika Partizanovog stadiona koju drži u svojim prostorijama, međutim ono što sigurno gotovo niko nije primetio jeste da postoji i zvezdaš u "Boljem životu". I to u Giginoj firmi.

Direktor Biberović, kog tumači Mirko Bulović, na svakom sakou nosi minijaturni grb Crvene zvezde. Na prvi pogled teško vidljivo, ali u više krupnih kadrova je sasvim evidentno šta mu stoji na reveru.

Stranica Gromade filmske na društvenim mrežama je objavila dve fotografije Gige i Biberovića u kojima se vidi kojim navijačkim bojama pripadaju uz opis:

- Dešavalo se nekad da RTS prenosi Partizan na kecu, a Crvenu zvezdu na drugom programu kad u isto vreme igraju evro mečeve, međutim podela da ljudina Giga Moravac drži okačenu sliku stadiona Partizana, a čamotni Biberović na svakom sakou nosi grb Zvezde mora biti najgrobarskija odluka u istoriji srpske televizije. Ili je slučajno? Carski ako nije - piše na stranici.

Nije sigurno da li je zaista bila namera tvoraca serije da Gigu Moravca i direktora Biberovića opredele za različite "večite rivale", moguće da je i sam glumac Mirko Bulović insistirao da uvek nosi grb Zvezde bez obzira na odevnu kombinaciju, ali svakako je detalj više nego zanimljiv i predstavlja još jednu pikanteriju zbog koje vredi gledati "Bolji život" iznova i iznova.

A ako je stvarno Giga sa namerom partizanovac, a Biberović zvezdaš... jasno ko je tu bolje prošao i koji tabor je zadovoljniji.

Stil / sd.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs