Evo kako izgleda žena Vojislava Šešelja: Imaju 3 sina, a upoznali su se na neverovatan način

Vojislav Šešelj je godinama u skladnom braku sa Jadrankom koja je bila uz njega u najtežim trenucima u životu

Celebrities
15:56h
Evo kako izgleda žena Vojislava Šešelja: Imaju 3 sina, a upoznali su se na neverovatan način
Foto: Printscreen/youtube

Jedan od najistaknutijig političkih figura u novijoj istoriji, Vojislav Šešelj, jedan je od najmlađih doktora nauka na našim prostorima. U političke vode uplovio je rano, a za njegovo ime se vezuju brojne intrigantne priče. Sa druge strane o privatnom životu retko kad govori, a već decenijama je u braku sa Jadrankom.

Jadranka je rođena 1960. godine u Podujevu, u porodici Pavlović. Majka Olivera bila je domaćica, a otac Vučina medicinski radnik. Do Jadrankinog polaska u školu Pavlovići su živeli u Prištini, a zatim su se preselili u Beograd. Završila je gimnaziju i Višu pedagošku školu, a rodila mu je tri sina.

- Radim sve što rade i druge žene ovog sveta. Moj muž nije gurman i više voli da kvalitetno provedemo zajedničke trenutke nego da ja kuvam- rekla je ranije za "Vreme" Jadranka.

Jadranka Šešelj
foto: Kurir / Dado Đilas

Sa Vojislavom Šešeljom srela se slučajno, na beogradskom Sajmu knjiga.

"Znala sam ko je, ali me politika i političari nisu zanimali. Možda ću sada zvučati prepotentno, ali potrudio se da ne ostane na jednom susretu, a ja sam prilikom novog viđenja shvatila da je duhovit i šarmantan i da našim viđenjima neće biti kraja."

Prva žena mu je bila Vesna Tunić (devojačko Mudreša) sa kojom je dobio sina Nikolu (1984), dok je bio u zatvoru. Ubrzo posle razvoda se oženio sadašnjom suprugom Jadrankom, sa kojom ima tri sina: Aleksandra (1993), Mihaila (1996) i Vladimira (1998).

Od sina Nikole ima unuke Vojislava (2002) i Ljubomira (2004). Nikoli je kum na krštenju bio Vuk Drašković dok je Nikolinim sinovima kumovao Tomislav Nikolić.

Stil / Puls / Vikipedija

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs