Poznata Hrvatica iz Dnevnika saznala da je muž vara: Dok ona čuva sina kod kuće, on u hotelu privodi plavuše

Blanka Vlašić, hrvatska sportistkinja, verovatno trenutno prolazi kroz pravi pakao od kako je njen suprug sasvim slučajno pokazao da se u njegovoj hotelskoj sobi nalazi neka devojka

Celebrities
Poznata Hrvatica iz Dnevnika saznala da je muž vara: Dok ona čuva sina kod kuće, on u hotelu privodi plavuše
Foto: Printscreen/Instagram

Belgijski sportski novinar Ruben van Gucht (37), inače suprug Blanke Vlašić (40), trenutno je u Nemačkoj gde izveštava o Evropskom fudbalskom prvenstvu. Javio se iz svoje hotelske sobe uživo u emisiju Radio 2 uoči jedne utakmice, a gledaoci su primetili da se iza njega na krevetu nalaze ženske gole noge. Kada je i sam primetio da se to vidi na ekranu, pokušao je da ih prekrije šoljicom kafe, ali nije uspeo. Od tog momenta snimak se širi društvenim mrežama, a sam Ruben se još uvek nije oglasio.

Zanimljivo je da su pre samo 10 dana belgijski mediji pisali o Rubenovom privatnom životu, odnosno o odnosu s 31-godišnjom Šarlog Van Loj, književnicom i producentkinjom.

Ovi mediji navode da su Ruben i Šarlot "bliski". U navedenom tekstu se spominje da da Blanka živi u Splitu s njihovim 1,5-godišnjim sinom Mondom te piše da se Ruben i Šarlot redovno sastaju, a to novinari zaključuju iz njihovih objava na društvenim mrežama. Istovremeno su boravili na nekoliko lokacija na kojima su se fotografisali.

Kada Rubena pitaju zašto Blanka nije sa njim on kaže da je ona pre svega Hrvatica i da ima obaveza prema svojoj zemlji: "Vaspitanje deteta zahtva puno od čoveka. A ako to morate raditi u okruženju koje ne poznajete onda je teže," rekao je, piše Story.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs