Ovo su najbogatije Srpkinje, a malo ko ih zna: Njoj je svekrva najlepša žena sveta, ona ima neverovatan život u Indiji

Svoj život kriju od medija, a svaka od njih ima različite sudbine

Celebrities
06:50h
Ovo su najbogatije Srpkinje, a malo ko ih zna: Njoj je svekrva najlepša žena sveta, ona ima neverovatan život u Indiji
Foto: Printscreen Instagram / sejladjakovac / ivanasert / natasastankovic__

Za neke Srpkinje se već odavno zna da su uzuzetno moće i da se na njihovim bankovim računima nalaze milioni, ali neke lepotice sa naših prostora ostale su misterija za javnost, a imaju bajkovite živote na različitim stranama sveta.

Ivana Sert

Manekenka Ivana Sert rođena je 25. oktobra 1979. godine u Zaječaru, a jedna je od Srpkinja koje su ljubav pronašle u Turskoj, gde je postala jedna od najuspešnijih žena sa ovih prostora. Naime, Ivana je pre 25 godine ponela titulu mis Beograda, a bila je učesnica i Izbora za mis Jugoslavije kao i međunarodnog takmičenja lepote.

Upravo izbor za mis odveo ju je 2002. godine u Tursku gde je upoznala sadašnjeg supruga Jurdala Serta. Kako je jednom prilikom ispričala, supruga je upoznala u diskoteci čiji je bio vlasnik, kao i da joj se prvobitno nije sviđao i da je pokušavala da mu nabaci drugarice.

Inače, Jurdal je sin poznatog biznismena Mehmeta Serta koji se bavi nekretninama.

"Jurdan je poznavao valsnika agencije za koju sam radila, saznao je moj broj telefona i tako smo počeli da se družimo. U početku mi se nije sviđao, dok su njegove simpatije bile očigledne. Dolazio je sa mnom u Beograd, pokušavala sam da mu nabacim svoje drugarice, ali nije vredelo. Godinu dana se trudio i na kraju me je osvojio svojom dobrotom", rekla je Ivana.

Nakon dve godine, ozvaničili su ljubav brakom, a za veoma kratko vreme postali su jedan od najpraćenijih parova u Turskoj. Dve godine nakon venčanja, u njihov život došao je i sin, a Ivana se porodila u Los Anđelesu.

U međuvremenu, postala je dobro poznato lice sa malih ekrana. Pre 12 godina takmičila se u turskoj verziji šoua "Ples sa zvezdama", ali je morala da odustane od takmičenja po savetu lekara. U njenoj biografiji istaknuto je da je glumila u seriji "Lažljivi svet" i bila voditeljka emisije "Show TV".

Bila je i učesnica modnog žirija u televizijskim emisijama poput "Modne policije" u kojoj učestvuje Hajdi Klum, a bavi se i modnim dizajnom. I kao da ovo nije bilo dovoljno, 2012. objavila je knjigu "Bizimlesin" sa savetima o modi i lepoti.

Ivanin dizajnerski rad je pre desetak godina primetila čuvena Patrisija Sils, pa je tako Kim Katral (Samanta Džouns) ponela nekoliko njenih kreacija. A kako izgleda njen "sladak" život u Turskoj može se videti i na njenom Instagram profilu gde ima više od 2,4 miliona pratilaca.

Iako ih je spojila velika ljubav, Ivana i Jural su se rastali. U braku sa Sertom je bila od 2004. do 2013. godine.

Ivana je nedavno ponovo stala na ludi kamen, sa izvesnim Sezerom, a koliko je njihova ljubav jaka svedoče zajedničke fotografije na društvenima mrežama, na kojima se vidi da je par nerazdvojan.

Nataša Stanković

Malo ko je u Srbiji čuo za Natašu Stanković, a ova lepotica iz Požarevca je prava zvezda u Indiji.

O tome najbolje svedoči i broj njenih pratilaca na Instagramu – ima ih preko 4 miliona, ali i činjenica da je udata za jednog od tamošnjih najpoznatijih igrača kriketa Hardika Pandju.

Nataša je model, glumica i plesačica, a sve svoje talente na najboji način iskoristila je u Indiji gde živi i radi od 2012. godine.

Nataša Stanković
foto: Printscreen Instagram/ natasastankovic__

U početku je lepa brineta radila kao model, no već 2013. pojavila se u bolivudskoj političkoj drami Satyagraha. Ova uloga otvorila je Nataši vrata indijskog šoubiznisa.

U januaru 2020. verila za čuvenog indijskog sportistu i milionera Hardika Pandju, a par je stao i na ludi kamen tokom pandemije kovida. Ubrzo su dobili sina Agastja, a veoma često dele zajedničke fotografije i snimke, koji jasno pokazuju da uživaju u ljubavi, ali i luksuznom životu.

Šejla Đakovac

Leri Vilson važi za jednog od najpoznatijih bodibildera i najsnažnijih muškaraca na svetu! Šarmu i izgledu ovog neverovatnog snagatora nisu odolele mnoge lepotice, a on je za devojku izabrao Šejlu Đakovac iz Novog Pazara!

Naime, Šejla se zbog posla preselila u Dubai pre nekoliko godina, ne sluteći da će tamo upoznati ljubav svog života. Varnice među njima su se pojavile već pri prvom susretu, a mnogi na društvenim mrežama komentarišu da su oni jedan od najzgodnijih parova na svetu.

Oboje vode računa o izgledu, paze šta jedu i redovno treniraju, a nekoliko puta su posetili i Srbiju.

Šejla Đakovac, Lari Vilson
foto: Printscreen Instagram / sejladjakovac

Bodibilder je posebno naglasio da mu je upravo Šejla velika podrška u svemu što radi, a pre dve godine je svoju izabranicu i verio.

Ovaj zaljubljeni par se ne razdvaja, svuda idu zajedno i svaki slobodan trenutak koriste da otputuju na neku luksuznu destinaciju! Kako Lerija na Instagramu prati preko 5 miliona ljudi, na meti je često izgled i njegove izabranice sa naših prostora. A neretko se mogu čuti komentari da je prelepa, te je porede i sa Kim Kardašijan.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / sejladjakovac

Nakon što je uspeo da izgradi svoju karijeru u podizanju tegova, Leri se posvetio poslu fitnes instruktora, pa na svom Jutjub kanalu često kači video snimke svojih treninga uz savete za pravilan rad vežbi. Veoma brzo ga je i na ovoj platformi podržalo više miliona ljudi, a brojke rastu munjevitom brzinom. Osim silnih nagrda u bodibildingu, dobitnik je i zlatnog "play buttona" kao i svaki Jutjuber koji nadmaši cifru od 1 miliona pratilaca.

Suzana Drobnjaković

Saša Aleksander Ponti, slavna glumica, je definitvno jedna od retkih osoba poreklom iz Srbije koja živi svoj "amrički san"! Svet je upoznao po imenu starijer brata, od samog početka ga je koristila kao umetničko, a malo ko zna da je njena majka Dobrila, zapravo, Beograđanka.

Iako je rođena 1973. godine u Los Anđelesu, tamo je odrasa i izgradila veliku karijeru, priča srpski i često peva na maternjem jeziku.

Saša Aleksander
foto: Printscreen Instagram/sashaalexander

Počela je da glumi u školskim predstavama i projektima u sedmom razredu. Bila je i klizačica, ali je prestala da se bavim time ozbiljno zbog povrede kolena. Nastavila je da glumi kroz srednju školu i koledž, a zatim se preselila u Njujork da bi učestvovala na Šekspirovim festivalima. Diplomirala je na Školi za film i televiziju Univerziteta Južne Kalifornije, kao student generacije, a bila je član sestrinstva Kapa Alpha Theta.

Publika ju je upoznala najpre u serijij "Dosonov svet" koja se snimala ranih 2000-tih godina, a kasnije i u seriji "Marinci" kroz ulogu Kejtlin Tod, a potom i u film "Nemoguća misija 3" gde je igrala lik Melise Meade.

Udata je za sina čuvene Sofije Loren - Edoarda Pontija sa kojim je dobila i dvoje dece - Luciju i Leonarda.

Saša Aleksander i Sofija Loren
foto: Profimedia

- Naša porodica je mešana. Moj muž je pola Italijan, pola Francuz, naša deca idu u francusku školu. Moja majka je bila Srpkinja, tako da ja jako dobro govorim i srpski jezik i volim deci da pevam srpske pesme. Srpski jezik, iako je prelep, ima mnogo suglasnika, sve je dublje i prožeto sa mnogo emocija, čak i nepristojne reči - ispričala je u jednoj emisiji Saša i dodala da njeni naslednici već sad govore četiri jezika -engleski, italijanski, francuski i srpski.

Inače, Suzana, odnosno Saša pre braka sa sinom Sofije Loren bila je udata za Luku Pecela, ali taj brak nije potrajao.

Sa svekrvom Sofijom je u sjajnim odnosima, pa se često dešava da se pojave zajedno na crvenom tepihu.

Danijela Rajić

Danijela Rajić rođena je u Pančevu, a svoju sreću pronašla je Americi. Ljubavna veza sa NBA zvezdom Polom Džordžom donela joj je planetarnu popularnost. Danas uživa u srećnom braku i ima svoj brend kupaćih kostima, ali početak njihove priče nije bio uopšte idiličan.

Danijela Rajić
foto: Printscreen/instagram/danijelarajic

Par se upoznao u Majamiju dok je Danijela radila kao go-go igračica i striptizeta, a već posle nekoliko meseci veze je ostala u drugom stanju. U početku, košarkaš je tvrdio da dete nije njegovo. Situacija se zakompikoala i sadašnji bračni par je završio na sudu. Šuškalo se da joj je proslavljeni sportista pounudio čak milion dolara da abortira.

Danijela Rajić
foto: Printscreen/instagram/danijelarajic

Nakon što se porodila, Danijela je dokazala DNK testom da je košarkaška zvezda, ipak, otac deteta. A vest da su se pomiri posle svih razmirica je šokirala svet. Ali, izgleda da uživaju u ljubavi više nego ikada, a pre dve godine su napravili i bajkovito venčanje u Italiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs