Imala je 43 godine kad je zatrudnela s milionerom koji joj je dao bundu da bi abortirala: U krevetu je tešio tuđi muž

Ljubavna priča Marije Kalas prepuna je nesrežnih događaja koji su je doveli do propasti.

Celebrities
Imala je 43 godine kad je zatrudnela s milionerom koji joj je dao bundu da bi abortirala: U krevetu je tešio tuđi muž
Foto: Tony Vaccaro / akg-images / Profimedia

Čuvena operska diva Marija Kalas, koja je umrla 1977. godine, bila je ludo zaljubljena u milionera Aristotela Onazisa. Ona je zbog njega ostavila muža, a Onazis se razveo od supruge koja mu nije oprostila izdaju. Marija je znala kako da dobije ono što on želi.

Uskoro je Onazis počeo da vara Mariju i ne poklanja joj dovoljno pažnje. Procvat ljubavi brzo je prošao. Počeo je da ponižava pevačicu pred svima govoreći da je debela.Ubrzo je ostala trudna, a Onazis ju je naterao da se reši bebe. Tada je imala 43 godine.

Teško je bilo naterati ženu tog uzrasta, dobrostojeću i slavnu, da se reši deteta ako ga ne želi. Ljudima oko nje se činilo da se Marija opirala toj ideji, ali ne previše. Na kraju krajeva, nije želela da izgubi Onazisa. Ona je abortirala dete, a milioner joj je za to dao bundu.

Marija Kalas
foto: Profimedia

Posle nekog vremena, milioner ju je napustio i oženio Džeki Kenedi. Marija je od tog šoka potpuno izgubila glas i više nije mogla da peva kao pre.

Ali onda je upoznala par Di Stefano. Đuzepe je bio operski pevač, koji je bio dirnut Marijinom nevoljom i počeo je da joj pomaže na sve moguće načine da ponovo postane zvezda. Di Stefano je verovao da rad leči!

Marija Kalas
foto: Profimedia

Đuzepeova supruga je podržavala pevača, sve dok nije saznala da Marija spava sa njenim mužem. Žena je mislila da je Marijina prijateljica. Napisala joj je bolno pismo u kojem je pitala: "Znaš da je moj muž moje sve!" Kako si mogla? Kako si mogla?!" Ali Marija nije odgovorila na njeno pismo. A onda je Đuzepe napustio Mariju. Umoran od ljubomore njegove žene i Marijine depresije.

Aristotel Onazis, Marija Kalas
foto: Profimedia

Marija je ponovo ostala sama sa svojom gomilom novca, dragulja i mnogo krzna. Tokom dugih usamljenih noći uvijala se u krzno, milujući ga rukama na kojima su blistali njeni dijamantski prstenovi... Jednostavno, dogodilo joj se "belo samoubistvo" – hodala je, jela, spavala, ali više nije živela. Jer bez ljubavi nema života.

Kada je pevačica umrla, supruga njenog poslednjeg ljubavnika Đuzepea di Stefana izgovorila je reči od kojih se i dan-danas ježe.

Marija Kalas
foto: Profimedia

"Marija je izvršila 'belo samoubistvo'. Nije digla ruku na sebe; jednostavno je izgubila interesovanje za život. Prestala je da živi. Bila je slomljena, izgubila razum. Njena životna energija je nestala. Nije imala o čemu da peva i od čega da živi, a nije ni imala potrebe".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs