Silovana i zlostavljana tražila je da joj rade bizarne stvari u krevetu: Pod stare dane doživela šok od 30 godina mlađeg

Madonin ljubavni život prepun je zanimljivosti, a nijednog muškarca nije uspela da zadrži kraj sebe.

Celebrities
Silovana i zlostavljana tražila je da joj rade bizarne stvari u krevetu: Pod stare dane doživela šok od 30 godina mlađeg
Foto: PHOTOlink / Everett / Profimedia

Kraljica popa Madona (65) i boksaški trener Džoš Poper (30) raskinuli su nakon godinu dana veze. Prema američkom Sanu, imali su premalo vremena jedno za drugo tokom njene turneje 'Celebration' koja se završila početkom maja.

Čini se da kraljica popa nema sreće u ljubavi, te tako ni pod stare dane nije uspela da pored sebe zadrži muškarca kojeg voli. Njen ljubavni život pratili su skandali, a pre nego što je postala muzička zvezda, nije se libila da radi druge poslove.

Madona
foto: Printscreen/instagram

Radila je sve poslove koji su joj bili ponuđeni, ne stideći se da za novac pozira gola za aktove u umetničkim školama, a 1980. je za 100 dolara glumila u soft-porno filmu "A Certain Sacrifice", gde je učestvovala u sceni orgija i bila silovana u kafiću.

Mnogi nagađaju da je njena neprežaljena ljubav glumac Šon Pen sa kojim je bila u braku četiri godine. Bio je to jedan od najturbulentnijih holivudskih brakova koji je sve četiri godine punio novinske strane, a Penov temperament Madona je osetila na svojoj koži.

Madona
foto: EPA/FRANCK ROBICHON

Pen ju je, navodno, više puta istukao, ali Madona je ta nagađanja opovrgnula 2015. godine opisavši te navode kao uvredljive, preterane, zlobne i lažne. U poslednjoj godini braka bili su najveći neprijatelji, ali s godinama je bes polako jenjavao i prerastao u prijateljstvo.

Kako je pevačica jednom prilikom i sama rekla, bili su "dve srodne duše sa divljim karakterom koje zbog nezrelosti i slave nisu dugo izdržale zajedno".

Nakon Pena bila je u braku sa glumcem Vorenom Bitijem, koji je kasnije govorio o njoj kao o "spektakularnoj umetnici".

Madona, Roco Riči
foto: Profimedia

Tri godine nakon glumca, 1994. se "spetljala" sa košarkašem Denisom Rodmanom. Iako je njihova veza trajala samo dva meseca, kasnije je Rodman u svojoj autobiografiji sa javnošću podelio jedan pikantan detalj iz njihove intime. Naime, napisao je kako ga je Madona nazvala jedne noći iz Las Vegasa tražeći od njega da sedne na prvi avion i vodi ljubav s njom zato što ovulira.

"Očajnički je želela dete", napisao je.

Ubrzo je Madona upoznala Kubanca Karlosa Leona, koji je prvo postao njen lični trener, a potom, u oktobru 1995. i otac njenog prvog deteta, ćerke Lurdes Leon.

Madona, Roco Riči
foto: Profimedia

Svoj drugi brak sklopila je nekoliko godina kasnije, nakon fatalnog susreta sa britanskim rediteljem Gajem Ričijem, koga je 1998. upoznala na večeri kod pevača Stinga. Pop kraljica i reditelj venčali su se dve godine kasnije u škotskom dvorcu.

U braku su dobili sina, a devet godina kasnije par se razveo. Razvod je bio vrlo prljav, pa je Britanac sa javnošću podelio i ponešto od njenih seksualnih navika.

U intervjuu za časopis Girl, Riči je izjavio kako je pevačica rob svog alter ega.

Madona, Roco Riči
foto: Profimedia

"Ona je egocentrična i površna. Ima i čudne seksualne navike. Umišljena je, a za vreme seksa sam smeo da slušam samo njenu muziku. Volela je da vodi ljubav na posebnoj fotelji opremljenoj audio opremom, što je značilo da sam za vreme vrlo neudobnog seksa morao da slušam i glasnu, uvek istu muziku. Nije normalna. Tokom seksa slušali smo pesme poput ‘Vogue’ ili ‘Holiday’. Znam sve njene pesme napamet”, žalio se Gaj.

Poslednje decenije, Madona s vremena na vreme zagolica javnost estetskim intervencijama, skandaloznim izgledom, ali i svojim vezama sa mladim muškarcima, ali neretko se ispostavi da oni imaju svoju svrhu i rok trajanja.

Ima šestoro dece, od kojih je četvoro usvojila.

Madona
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Bila je u vezi sa 36 godina mlađim

Madona je više od 3 godine bila u vezi sa sa plesačem Ahlamalikom Vilijamsom, koji je 36 godina mlađi od kraljice popa.

Ahlamalik je profesionalni igrač i koreograf, a Madona ga je lično izabrala za jednog od njenih rezervnih plesača za njenu turrneju 2015. godine.

Od tada ju je mlađani dečko pratio svuda, bilo da je posao ili zadovoljstvo u pitanju. Svojim ponašanjem često su šokirali javnost, a izgledalo je da Madona previše ne mari za kritike.

Madonna, Madona
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Nakon što je raskinula vezu sa plesačem, Madona je pronašla utehu u još mlađem, te je bila uhvaćena sa 40 godina mlađim modelom Endrjuom Darnelom (23) na jednom koncertu. Par se nije suzdržavao od razmenjivanja dodira, a u jednom trenutku činilo se kao da će ga pevačica svakog trenutka zaskočiti.

No, Madona je ubrzo našla novu "igračku", te je, nakon kratke veze sa modelom prešla na nešto starijeg boksera Džoša Popera. Ipak, ni ova veza nije potrajala, a njeni prijatelji ubeđeni su da je mlađi momci samo koriste kako bi izgradili svoje karijere preko njenih leđa.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Madona