PEVAČICA JE ZBOG NJEGA NA GLAVI IMALA HEMATOM VELIČINE JAJETA: Ali kaže „Sada je prekasno, u braku smo“

Poznata pevačica Selin Dion se sa nostalgijom prisetila dana svog venčanja i šta je sve prošla tada

Celebrities
20:04h
PEVAČICA JE ZBOG NJEGA NA GLAVI IMALA HEMATOM VELIČINE JAJETA: Ali kaže „Sada je prekasno, u braku smo“
Foto: Profimedia

Selin Dion otkriva da je zadobila povredu „veličine jajeta“ noseći svoju masivnu svadbenu tijaru zbog čega je svom mužu rekla: „Sada je prekasno, u braku smo“, prisećajući se nekih od njenih najupečatljivijih izgleda tokom godina.

Pevačica se pojavila u Vogue-ovoj seriji Life in Looks u sredu 24. aprila, komentarišući nekih od njenih najpoznatijih izgleda od 1991. godine do sada.

Ona je ispričala da je imala tešku povredu od tijare ušivene u njenu kosu, tokom svoje svadbe, koja se završili ostavljajući kvrgu „veličine jajeta“ na glavi. Uprkos povredi i potrebnom tronedeljnom tretmanu antibioticima, Selin čuva samo lepe uspomene na svoje venčanje.

Selin Dion
foto: Profimedia

Sa humorom se prisetila kako se mučila na venčanju, plašeći se da neće stići do svog budućeg muža. Selin se prisetila gledajući fotografiju od 17. decembra 1994. godine, snimljena na dan venčanja sa njenim pokojnim suprugom Reneom Angelilom. "Još uvek toliko osećam njegovo prisustvo“, rekla je 56-godišnja muzička zvezda nakon što je pogledala dirljivu sliku. "Iznosio je najbolje iz mene."

Prokomentarisala je i njenu čuvenu tijaru od 2.000 Svarovski kristala, za koju je objasnila da joj je bila ušivena u kosu. „Mogu da kontrolišem težinu“, prisetila se Selin Dion, naglašavajući da „kada si tako srećan, nema težine, nema problema, nema bola“.

Zatim je nastavila da objašnjava da je po dolasku u katedralu, gde je trebalo da se venča sa Reneom, brzo shvatila da pod nije bio drveni već tepih.

„Odmah sam dobila napad panike“, veselo je rekla Selin, jer nije mogla da se kreće tako glatko kao na drugim površinama, dodajući: „I to je kao: 'Hoću li uspeti? Hoću li stići do svog budućeg muža ?' Ali kao što sam rekla, 'Oh, ja ću trčati do tebe.' I jesam."

Selin Dion
foto: Profimedia

Kada je došlo vreme da skine svoju raskošnu kapu, dobitnica Gremija je primetila da je povređena.„Kada smo skinuli tijaru, imala sam posekotinu jer je pritisak bio prevelik. Sutradan kad sam se probudila i pogledala se u ogledalo, na sred čela sam imala hematom veličinu jajeta."

Ipak, pevačica je naglasila da nebi promeniti nijednu stvar koja se desila, jer je to bio jedan od najsrećnijih trenutaka u njenom životu.

Rene je preminuo 2016. godine u 73. godini nakon višestrukih dijagnoza raka, uključujući recidiv bolesti 2014. zbog čega je Selin odložila svoje prethodne obaveze.

Par je imao troje dece: Rene-Šarlsa (23) i 13-godišnje blizance Nelsona i Edija.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs