Nada se oporavku

Bora Čorba završio u bolnici: Oduzele mu se noge!

Roker je priznao da trpi užasne bolove, jer su mu se usled uklještenja živca oduzele noge, ali se nada da će mu injekcije i terapije pomoći da sve brzo prođe
Celebrities
19:02h
Bora Čorba završio u bolnici: Oduzele mu se noge!
Foto: Kurir

Protekle nedelje Bora Đorđević doživeo je šok kada su mu se oduzele noge, pa je završio u bolnici!

Naime, pevač “Riblje čorbe” imao je probleme sa donjim delom kičme, jer mu je bio priklješten živac, pa je zbog toga imao nesnosne bolove zbog kojih je i hospitalizovan.

Bora je pozvao u pomoć svog menadžera Ganeta Pecikozu, koji ga je odmah odvezao u Hitnu pomoć, gde mu je i ustanovljena išijalgija. Lekar mu je odmah prepisao koktel injekcija, tablete protiv bolova, uz obaveznu terapiju koja podrazumeva masažu ultrazvukom - kaže dobro obavešten izvor.

Zbog čega Bora Čorba nema sreće sa novcem, saznajte OVDE."Ne znam kako je došlo do ovoga, samo me je zabolelo u leđima i nogama. Trpim užasne bolove, ali se nadam da će pomoću terapije i injekcija sve brzo proći" - rekao je roker za Skandal.

Da je Bora pravi borac najbolje govori podatak da će u narednom periodu i pored lošeg zdravstvenog stanja ići na snimanje emisija, a i na pripreme za veliki koncert koji će uskoro održati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs