Ručak za pamćenje

Aleksandra Kovač i Jelena Tomašević se otrovale hranom: Pobegle iz bolnice na nastup!

Pevačice su se otrovale na ručku organizovanom neposredno pre koncerta, a kada su stigle u dvoranu Lisinski na probu, počela je agonija
Celebrities
17:28h
Aleksandra Kovač i Jelena Tomašević se otrovale hranom: Pobegle iz bolnice na nastup!
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Pop pevačice Aleksandra Kovač i Jelena Tomašević otrovale su se hranom u Zagrebu, gde su otišle na poziv organizatora koncerta posvećenog velikoj sarajevskoj grupi Indexi i prijatelji - Da sam ja neko.

Pevačice su se otrovale na ručku organizovanom neposredno pre koncerta, a kada su stigle u dvoranu Lisinski na probu, počela je agonija. Tegobe koje su imale pevačice postale su toliko teške da su organizatori bili prinuđeni da zovu hitnu pomoć koja je u dvoranu stigla desetak minuta kasnije. Jeleni je pomoć pružena na licu mesta, dok je Aleksandra hitno prebačena u bolnicu.

Nekoliko sati kasnije Aleksandra je bukvalno pobegla iz bolnice kako bi nastupila na koncertu, ali je smogla snage da izvede samo jednu pesmu. Isto je učinila i Jelena Tomašević, a zatim su primile infuziju, a njihovo stanje se postepeno popravljalo.

Ana Štajdohar i Nikola Demonja se otrovali na moru: U hotelu sa pet zvezdica!

Informacije je za PRessSerbia.com potvrdio i Tomislav Kašljević, producent projekta Indexi i prijatelji:

"Iako mi je žao zbog svega što se desilo Aleksandri i Jeleni, oduševljen sam njima i koncertom koji je bio prepun emocija i dobrih vibracija", rekao je Kašljević.

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs