"IMALA SAM 16, A SLAVNI MUZIČAR 40 KAD MI JE ODUZEO NEVINOST! IMALI SMO INTIMNE ODNOSE UTROJE" Voleo je maloletnice

Iskustvo glumice Petsi Kensit sa Dejvidom Bouvijem, bilo je veoma uzbudljivo, a ona je otkrila detalje.

Celebrities
12:12h
"IMALA SAM 16, A SLAVNI MUZIČAR 40 KAD MI JE ODUZEO NEVINOST! IMALI SMO INTIMNE ODNOSE UTROJE" Voleo je maloletnice
Foto: Phil Loftus / Capital pictures / Profimedia

Engleska glumica Petsi Kensit pričala je nedavno o najuzbudljivijem intimnom iskustvu u svom životu. Bilo je to sa Dejvidem Bouvijem. Sve se dešavalo na snimanju filma "Apsolutni početnici" 1986.

"Dejvid Bouvi je bio jednostavno predivan. Ja sam imala 16 godina, a mislim da je on imao 30. Bio je tako drag prema svima i bila sam potpuno zadivljena njime. Maštala sam da će se on zaljubiti u mene i da ćemo pobeći negde zajedno", rekla je glumica.

Dejvid Bouvi
foto: Profimedia

Čuveni Dejvid Bouvi je u vreme snimanja filma zapravo imao 39 godina.

"I naravno, kada smo se sreli, bila sam samo jedna u nizu ljudi sa kojima se rukovao i to me je slomilo. Ali onda sam jednog dana sedela našminkana, a on je promolio glavu kroz vrata i pozdravio me je. Prišao je, uzeo četku i samo je počeo da mi ćešlja kosu. Nije ništa rekao - samo je počešljao moju kosu, a zatim otišao. Bilo je to najNerotičnije iskustvo u mom životu", ispričala je za The Sunday Times.

Glumac Dejvid Bdijeli je u podkastu 2019. ispričao da mu je prijateljica otkrila da je doživela romansu sa Bouvijem dok je on bio na letovanju sa Mikom Džegerom. Imala je 16, a on 40 godina. Sa njim i sa najboljom prijateljicom završili su jedne večeri u njegovom apartmanu, nakon što se pre toga opijali.

Dejvid Bouvi, Iman Abdulmahid
foto: Pierre VERDY / AFP / Profimedia

"Dejvid je očigledno želeo seks utroje i uložio je malo truda da to i dobije. Način na koji je to učinio, prema njenim rečima, bio je da je skinuo svu odeću sa sebe, pustio Let's Dance sa kasete i plesao go.

Dejvid Bouvi
foto: Profimedia

I one su se zatim skinule. Bilo je seksualnih odnosa, ali ona nije spavala sa njim. Rekao sam joj: "Zašto, zaboga, ne želiš da izgubiš nevinost sa Dejvidom Bouvijem?". Ona je odgovorila: "Njemu to ne bi ništa značilo. Nisam to htela da uradim sa njim".

(Stil/ Blic Žena)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs