Ne shvata šta se dogodilo

Emir Hadžihafizbegović u teškom psihičkom stanju: Neprestano plače jer zna da je nekome oduzeo život

Glumac je pušten iz bolnice u Novoj Gradiški na kućno lečenje, fizički je dobro, ali je u teškom psihičkom stanju
Celebrities
09:04h Autor:
Emir Hadžihafizbegović u teškom psihičkom stanju: Neprestano plače jer zna da je nekome oduzeo život
Foto: Kurir Arhiva

Glumac Emir Hadžihafizbegović (53) juče ujutru pušten je na kućno lečenje iz bolnice u Novoj Gradiški.

Njemu je na klinici operisana ruka zbog povrede u saobraćajnoj nesreći u kojoj je usmrtio šezdesettrogodišnju Ankicu Kuduz kad je kolima naleteo na nju. Posle šest dana provedenih u bolnici, lekari su odlučili da on može da nastavi sa oporavkom kod kuće, gde su uz njega sve vreme supruga, sin i ćerka.

Koliko godina zatvora preti Emiru Hadžihafizbegoviću zbog ove tragične nesreće, saznajte OVDE.

"Emir je fizički dosta bolje, ali je i dalje u teškom psihičkom stanju. On bi voleo da poseti porodicu Kuduz, ali zasad nije spreman na to. Još uvek ne može da se seti kako se nesreća dogodila, ali po ceo dan su mu suze u očima jer nikad nije bio u takvoj situaciji. Ko zna dokle će ga to držati pošto ni sekunde nema mira i samo misli o tome" - priča izvor, a prenosi hrvatski list 24 sata.

Emirova supruga Aida rekla je da je ona zajedno sa Emirom poslala telegram saučešća porodici nastradale, ali i da će stupiti u kontakt s njima kad prođe neko vreme. Istakla je da je njenom mužu izuzetno teško, da non-stop plače i da se još ne seća kako je do nesreće došlo. Aida je sve vreme uz muža, a tu su i njihova deca, koja pomažu tati u oporavku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs