ZA RAZVOD GA OBAVESTILA SMS-OM, U KUĆI SNIMA SVAKI NJEGOV KORAK, A SAD JE I AGRESIVNA: Evo koja zvezda ne da mira bivšem

"U ljubavi i ratu je sve dozvoljeno", već smo čuli za ovu izreku, a oni je primenjuju u svom životu, u stvari kod njih je izgleda i ljubav i rat u isto vreme

Celebrities
18:24h
ZA RAZVOD GA OBAVESTILA SMS-OM, U KUĆI SNIMA SVAKI NJEGOV KORAK, A SAD JE I AGRESIVNA: Evo koja zvezda ne da mira bivšem
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Otuđeni suprug zvezde Netflixovog hita Čelsi Lazkani, Džef Lazkani, optužio ju je da je bila ‘fizički agresivna‘ nekoliko dana nakon što je podnela zahtev za razvod braka.

40-godišnji Džef odgovorio je na zahtev za razvod svoje 31-godišnje supruge, a njegov je advokat istakao da ga i on želi, navodeći nepomirljive razlike kao razlog razlaza para.

U pisanoj izjavi Džef, koji je direktor "Icon Media Directa", optužio je rijaliti zvezdu da je bila ‘fizički agresivna‘ i otkrio da se to dogodilo pre i nakon što je podnijela zahtev za razvod, koji je usledio nakon sedam godina braka.

Džef je takođe izjavio da je bio "zapanjen" nakon što je saznao da je Čelzi podnela zahtev za razvod putem SMS poruke koju mu je poslao portal TMZ, a kad joj je poslao SMS, nije mu odgovorila.

Džef i Čelsi Lazkani
foto: Jeffrey Mayer/JTMPhotos, Int'l. / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zatim je naveo da ga je britansko-nigerijska agentica za nekretnine ‘agresivno udarila‘ po licu, pritom mu slomivši naočare, te da mu je prouzrokovala malu posekotinu na bočnoj strani lica.

Uskoro bivši suprug lepotice, takođe smatra da zbog dobrobiti njihove dece, trogodišnje Melije i petogodišnjeg Madoksa, njih dvoje ne bi trebali živeti zajedno u njihovoj kući s pet spavaćih soba na Manhetn Biču, za koju Džef navodi da je on primarni vlasnik.

Dodao je i da je Čelsi, koja nije navedena kao suvlasnica, "stavila pametnu bravu na njihovu spavaću sobu‘ te nadzire njegov pristup imanju i snima ga na luksuznom imanju. Par je spornu kuću kupio za 2,9 milijona dolara 2018. godine, a Džef sada traži ‘ekskluzivno korištenje i posedovanje‘ spomenute nekretnine.

Kuća
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lazkani takođe navodi da ga Čelsi "provocira" i "snima u pokušaju da uhvati neku njegovu preteranu reakciju. Smatra da je njeno ponašanje sumnjivo te je ustanovio da su brojne njegove "lične stvari" nestale ili su odnesene iz njihove kuće nakon što je Čelsi podnela zahtev za razvod.

Među nestalim predmetima su i šal koji je dobio od pokojne majke, očeva kapa te rezervni ključ njegovog automobila. Takođe navodi da je Čelsi priznala da je premestila njegov Rolex nakon što ju je pitao gde mu je sat, a dodao je i da se "šunjala imanjem i pokušavala ući u njegovu sobu kada je mislila da on nije kod kuće."

Sve je to poprilično naljutilo Lazkanija, koji je svojoj uskoro bivšoj supruzi rekao da ima 48 sati da pokupi svoje stvari s imanja te joj ne dopušta da se zadrži u kući duže od dva sata. Zatražio je i da pritom bude prisutna ‘neutralna strana‘ koja će im pomoći oko podele stvari.

On tvrdi da je poslednji put spavao u kući na dan kad je saznao za razvod. Otkrio je i da on i Čelsi nisu spavali zajedno u istoj spavaćoj sobi još otkako su dobili sina Medoksa, a razlog su bile "neugodnosti nakon trudnoće i raspored spavanja". On se želeo vratiti u sobu, no Čelsi je to "odbila jer se navikla imati vlastiti prostor za spavanje."

Vest o razvodu para pojavila se krajem prošlog meseca. U pravnim dokumentima, do kojih je došao TMZ, Čelsi je kao službeni razlog njihovog razlaza navela ‘nepomirljive razlike‘. S Lazkanijem traži ‘zajedničko fizičko i pravno starateljstvo‘ nad njihovo dvoje dece.

Osim toga, Netflixova zvezda traži supružničku podršku od Džefa, ali nije ukinula mogućnost da i on zatraži alimentaciju. Nigdje ne spominje predbračni ugovor, ali "Čelsi insistira na tome da se njihova podela imovine odredi na sudu."

Atraktivna agentica za nekretnine nije objavila tačan datum razvoda, ali je do sada već izbrisala gotovo svaki trag o Džefu sa svog Instagram profila.

Bivši par upoznao se na Tinderu 2015. Venčali su se dve godine kasnije, a Čelsi je tada rekla: "Posrećilo mi se. Moj muž je neverovatan i još uviek se pitam kako sam pronašla ovakvu ljubav jer je to inače tako teško." Dvojac se venčao u Rizortu na Pelikan Hilu u Njuport Biču u Kaliforniji, a medeni mesec su proveli putujući po Tajlandu, Singapuru i Maldivima.

Stil / Jutarnji.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs