Policijska istraga se nastavlja

Uzrok smrti Džoan Rivers: Zbog kobne greške tokom operacije komičarka ostala bez kiseonika?

Iako je u pitanju bila rutinska operacija, ona je prestala da diše dok je bila na operacionom stolu pa su je doktori stavili u indukovanu komu. Ali, zbog nedostatka kiseonika oštećen joj je mozak i preminula je 4. septembra, navodi se u izveštaju mrtvozvornika
Celebrities
16:16h Autor:
Uzrok smrti Džoan Rivers: Zbog kobne greške tokom operacije komičarka ostala bez kiseonika?
Foto: Beta

Kancelarija glavnog mrtvozornika u Njujorku nakon više od mesec dana službeno je potvrdio uzrok smrti slavne komičarke Džoan Rivers. Prema izveštaju, komičarka je preminula zbog nedostatka kiseonika u organizmu, a do kojeg je došlo zbog komplikacija tokom operacije grla.

Iako je u pitanju bila rutinska operacija, ona je prestala da diše dok je bila na operacionom stolu pa su je doktori stavili u indukovanu komu. Ali, zbog nedostatka kiseonika oštećen joj je mozak i preminula je 4. septembra, navodi se u izveštaju.

Međutim, u dokumentima stoji i da je reč o "predvidljivoj komplikaciji" jer je moguće da se dogodi na svakoj operaciji.

Rivers nije dobila isti anestetik Propofol od kojeg je preminuo Majkl Džekson, kako se ranije nagađalo, piše TMZ.

"Neko je napravio kobnu grešku tokom sprovođenja medicinske procedure koja je dovela do smrti Džoan Rivers", tvrdi anonimni izvor za TMZ.

Policijska istraga se i dalje nastavlja, kako bi se utvrdilo da li se nivo kiseonika u organizmu pravilno motrio tokom operacije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs