OVO JE BILA POSLEDNJA ŽELJA SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Mnogima tera suze na oči, a evo šta je radila nekoliko dana pred smrt

Poslednja želja Slađane Milošević mnogima tera suze na oči.

Celebrities
OVO JE BILA POSLEDNJA ŽELJA SLAĐANE MILOŠEVIĆ: Mnogima tera suze na oči, a evo šta je radila nekoliko dana pred smrt
Foto: Printscreen Youtube / Aleksandra Sladjana Milosevic

Smrt čuvene pevačice Slađane Milošević iznenadila je javnost, a vreme i mesto sahrane, za sada nisu poznati. Prema Kurirovim saznanjima, njeni prijatelji još uvek čekaju odluku nadležnih, da li će biti odobreno da bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana.

Odlazak Miloševećeve izuzetno je dirnuo i čuvenu balerinu i glumicu, Jelenu Tinsku, koja je otkrila da se zalaže da Slađana bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana.

Slađana Milošević
foto: Kurir/Dragana Udovičić

- Pisala sam Aleksandru Šapiću, ali još uvek nisam dobila odgovor. Smatram da je on čovek koji bi mogao da se izbori za to da Slađana Milošević, prva dama rokenrola i naša velika zvezda, bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana. Objektivno gledano, ako, uz dužno poštovanje, tamo počivaju i Šaban Šaulić i Džej Ramadanovski, mišljenja sam da je u Aleji mesto i njoj - rekla je Jelena Tinska za Informer.

Ipak, Slađanina želja bila je da bude sahranjena pored svog oca na jednom beogradskom groblju, u najužem krugu porodice i prijatelja.

Slađanin najbolji prijatelj, Stevan Stevanović otkrio je za Kurir otkrio detalje o njenom životu, kao i to da je odbijala da se leči.

Slađana Milošević
foto: ATA Images

- Slađana je bila tvrdoglava za terapije i lekare. Sama se bila lečila, teško joj se bilo suprotstaviti. Pokušavao sam da je ubedim, pa je zbog toga dolazilo i do rasprave između nas dvoje. Od jesenas sam bukvalno dva puta dnevno dolazio jer joj je bilo loše. Nisam očekivao da će se ovako završiti. I sad sam bio optimista. Ja sam i zvao Hitnu pomoć. Jedva sam je ubedio da mora u bolnicu. Otpratio sam je do intenzivne nege. Tamo me je uhvatila i stegla s obe ruke i vikala: "Upomoć, upomoć!" Nije volela bolnice, jer je imala loše iskustvo. Ali osoblje u Zemunskoj bolnici je bilo izuzetno ljubazno.

- Slađana je jedno vreme imala lagodan život. Njoj su trebala tri života da ostvari sve planove. Ona je i sad imala planove. Planirala je da ide na more. Pitala me je da idem s njom u maju. Planirala je i doček sledeće Nove godine. Imala je milion ideja. Svašta je započela, međutim, nije to dovršila. Bila je ličnost koja je volela perfekciju, savršenstvo, zato je bila teška za saradnju i s pojedinim muzičarima i s onim koji su navikli to da odrade. Ona nikad nije odrađivala posao. To je moralo sve da bude po njenom. Što se tiče života, ti njeni počeci su bili teški i u Rusiji, u Kijevu... To je bilo dosta gorko. Čak smo se i slikali često u poslednje vreme. Toliko se slikala da nisam mogao da se okrenem. Toga mi je preko glave. Nije padala u depresiju, ali nekada u ovoj bolesti joj se to dešavalo. Kad je bila nemoćna da radi, govorila je: "Šta će mi ovako ovaj život!" Onda sam je ja tešio da ima brata Gorana, da ima psa, obožavaoce... - istakao je Stevan.

Slađana Milošević
foto: Aleksandra Sladjana Milosevic

Kompletnu ispovest Slađaninog prijatelja pročitajte OVDE.

Kako je pevačica non stop bila po bolnicama, mislila je na sve, te je zbog toga napisala testament, kako prenose domaći mediji.

– Slađana je u testamentu navela nekoliko imena, to su bili ljudi koje je mnogo volela. Sa svima je bila dobra, a samo je neke mnogo volela. Ona je znala da nije mogla da se izvuče iz kandži bolesti, pa je želela da se znaju neke stvari i posle njenog odlaska. Najviše je sve dirnuo deo za haljine. Napisala je na papiru da samo njene drugarice mogu da nose njene kreacije i stvari i da niko drugi ne sme da ih dira! To stvarno tera suze na oči. Za druge stvari se nije brinula. Znala je da je u miru sa svime što se dešava, bez obzira na to što bi možda i njeno stanje bilo bolje da su se i doktori prema njoj ponašali kako treba i sa više pažnje. To je stvarno bilo strašno. Žalila se jeste, ali je gledala i da sve preglede pregura, da nikome ne bude na teretu – otkrila je pevačicina poznanica za medije.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs