ZBOG SRPKINJE SANDRE JE PROMENIO VERU I IZBACIO MAJKU IZ KUĆE: Ostavio porodicu da bi njoj skidao zvezde s neba

Glumac koji je zbog Srpkinje ostavio porodicu danas živi bajku.

Celebrities
17:22h
ZBOG SRPKINJE SANDRE JE PROMENIO VERU I IZBACIO MAJKU IZ KUĆE: Ostavio porodicu da bi njoj skidao zvezde s neba
Foto: Profimedia

Slavni glumac Kristijan Bejl već hgodinama uživa u ljubavi sa Sibi koja je poreklom Srpkinja. Kada je reč o ljubavnoj priči između Kristijana i njegove supruge Sandre Sibi Blažić, njihova je zaista posebna.

Kristijan je bez oklevanja u potpunosti odao priznanje Sibi Blažić — svojoj voljenoj supruzi sa kojom je u braku više od 22 godine. Inače, Sibi je poreklom Srpkinja.

Iako je Kristijan godinama smatrao da se nikad neće oženiti, a razlog tome je odrastanje u disfunkcionalnoj porodici, lepa Srpkinja Sandra Sibi Blažić, koja mu je isprva bila asistentkinja promenila mu je mišljenje.

Kristijan Bejl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- U mojoj porodici su svi razvedeni i nikada nisam imao posebno mišljenje o braku. Uopšte nisam planirao da se oženim - rekao je Kristijan Bejl.

Međutim, njihov početak ljubavi bio je sve samo ne lak. Njegova porodica nije odobravala njegovu vezu, a nakon brojnih svađa sve se završilo tako što se Bejl odrekao majke i sestre i sa njima prekinuo svaki kontakt još pre 14 godina.

Kristijan Bejl, Ssandra Blažić
foto: Profimedia

- Moja supruga je neverovatno jaka žena. Snažna i otresita, ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Kako se ponašam kod kuće, to dosta zavisi od uloge za koju se spremam, ali mojoj Sibi se to sviđa. To možete da gledate na dva načina - s jedne strane neko bi rekao 'jadna žena, sigurno joj nije lako da se nosti sa tim', a s druge strane možete da joj zavidite i kažete 'kakva srećnica, u isto vreme može biti s toliko različitih muškaraca' - rekao je svojevremeno Bejl koji sa Sandrom ima ćerku Emelin i sina Džozefa.

Kristijan Bejl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, kako su pisali strani mediji svojevremeno, 2008. godine je Bejl bukvalno fizički izbacio svoju sestru i majku iz hotelske sobe u kojoj je odseo jer su ružno pričali o Sandri. Šuška se i da mu je u tom trenutku sestra Šeron tražila na zajam 100.000 dolara, nakon čega je glumcu pao mrak na oči.

Glumac je zbog Sandre, odnosno Srboslave kako joj je pravo ime, promenio i veru i prešao u pravoslavlje

1 / 6 Foto: Profimedia

Inače, Sandrini roditelji su 1960. napustili Beograd i otišli da žive u Ameriku. Deset godina kasnije dobili su Sandru koja se bavila manekenstvom pre nego što je upoznala glumca. Priča o tome kako je upoznala Bejla liči na scenario klasične holivudske romantične komedije. Naime, Kristijanov mentor nakon dolaska u Holivud bila je Vinona Rajder koja mu je pomogla da dobije angažman u filmu "Little Women" iz 1994. u kojem je ona igrala glavnu ulogu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs