ZAŠTO PENELOPE KRUZ I HAVIJER BARDEM KRIJU SVOJU DECU? Nikada ih ne viđamo zajedno, glumica pokušala da usvoji bebu

Penelope Kruz otkriva kog pravila se drži kada su u pitanju njena deca i šta sve radi kako bi ih zaštitila od očiju javnost

Celebrities
ZAŠTO PENELOPE KRUZ I HAVIJER BARDEM KRIJU SVOJU DECU? Nikada ih ne viđamo zajedno, glumica pokušala da usvoji bebu
Foto: EPA / Ettore Ferrari

Španska glumica Penelope Kruz otkrila je kako usklađuje rmajčinstvo sa karijerom. Tokom intervjua za Elle Spain, glumica je otkrila da se drži svetog pravila, a to je da svoje dvoje dece, 13-godišnjeg sina Lea i desetogodišnju ćerku Lunu, zaštiti od očiju javnosti.

„Imam sveto pravilo, a to je da ne pričamo o njima“, rekla je dobitnica Oskara, objašnjavajući zašto se ona i njen suprug Havijer Bardem retko mogu videti u javnosti kao četvoročlana porodica.

„Ako jednog dana budu imali posao okrenut javnosti, pa, moraće da nauče da se nose sa tim. Ali trenutno, nije vreme; oni su samo dvoje dece koje se trudimo da apsolutno zaštitimo.”

Havijer Bardem, Penelope Kruz
foto: EPA / Ettore Ferrari

Penelope i Havijer su zajedno od 2007. nakon što su zajedno radili na njenom filmu „Viki Kristina Barselona“. Glumci su se venčali početkom jula 2010. na privatnoj ceremoniji u kući prijatelja na Bahamima.

Majka dvoje dece je izjavila da je, za razliku od njene rane karijere kada je snimala i po nekoliko filmova godišnje, njen prioritet su sada deca.

„I nikada neću zažaliti. Od kada su rođeni činimo sve da budemo u potpunosti prisutni u njihovom odrastanju. To je za nas najvažnije.”

Kruzova je ranije razgovarala o iskustvu majčinstva koje joj je promenilo život u intervjuu za španski Vogue 2022. „Najradikalnija promena koju sam ikada doživela je kada sam postala majka“, objasnila je 49-godišnjakinja.

„Vaš život se značajno promeni u tom trenutku, mnogo više nego sa bilo kojom drugom vrstom projekta. Majčinstvo je prioritet mog života.”

Penelope Kruz
foto: Berzane Nasser/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Penelope je takođe otkrila da je pokušala da usvoji dete kada je bila mlađa i sama, tokom putovanja u Indiju.

„Pokušala sam sama da usvojim kada sam imala 20 godina, na putovanju u Indiju, ali to nije moglo da se ostvari."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs