oskar 2024.

DOK SU SVI BILI OBUČENI, POZNATI GLUMAC SE POJAVIO SKROZ NAG I TAKAV IZAŠAO NA POZORNICU: Šokirao sve prisutne

Popularni glumac odlučio je da nag izađe na pozornicu i tako prezentuje nagradu.

Celebrities
DOK SU SVI BILI OBUČENI, POZNATI GLUMAC SE POJAVIO SKROZ NAG I TAKAV IZAŠAO NA POZORNICU: Šokirao sve prisutne
Foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američki glumac i rvač Džon Sina se na dodeli nagrada Oskar, pojavio u anasmblu koji je, kako to da vam kažemo... bez ansambla.

Glumac se pojavio go kada je trebao da prezentuje nagradu pored čuvenog voditelja večernjeg šoua, Džimija Kimela.

Džon Sina
foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sina je prezentovao kategoriju za najbolju kostimografiju, dok je međunožje prekrio kovertom u kojoj je napisana nagrada koja je otišla kostimografkinji Holi Vadington za filmu ,,Jadna stvorenja".

,,Kostimi su jako važni" istakao je šaljivo Sina dok je prezentovao nagradu, a njegov govor propratio je gromoglasni smeh iz publike.

U jednom trenutku je rekao da ne može da pročita nominovane, jer bi se ,,izložio" publici. Džimi je potom prišao da najavi video nominvanih, a u međuvremenu je obukao Sinu u ružičastu satensku tkaninu, kako bi se zvanično proglasio pobednik.

U Dolbi teatru u Los Anđelesu, prethodno je prikazan video nagog čoveka kako pretrčava pozornicu dodele Oskara. Džimi Kimel se našalio upitavši publiku ,,da li može da zamisli da neko pretrči nag pozornicu", to je potom ponovio, da bi se onda pojavio Džon Sina, takođe nag.

Džon Sina se šalio kako ,,ne želi više da radi ovo", i nakon kraće šaljive rasprave sa Kimelom(koji mu je uručio kovertu), Sina je izašao na pozornicu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs