NAKON KRAHA BRAKA SA STARIJIM GLUMCEM, SREĆU NIJE PRONAŠLA NI SA MLAĐIM SPORTISTOM: Ipak kaže da priželjkuje još dece

Ona zavodi gde god da se pojavi, ali joj taj srećan kraj u ljubavi nekako uvek izmiče

Celebrities
NAKON KRAHA BRAKA SA STARIJIM GLUMCEM, SREĆU NIJE PRONAŠLA NI SA MLAĐIM SPORTISTOM: Ipak kaže da priželjkuje još dece
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Za Ninu Radulović bi se moglo reći da se u ljubavi ne plaši i nema zadrške, pa možda čak i da ide iz jedne krajnosti u drugu.

Najpre je bila u braku sa tri decenije starijim glumcem Branislavom Lečićem, sa kojim je i dobila dete, a nakon kraha braka, novu ljubav je pronašla u 6 godina mlađem teniseru Filipu Krajinoviću.

"Nina je devojka koja je ušla u moj život baš u periodu kada mi je bilo prilično teško i kada je put do pozicije gde se nalazim danas delovao nedostižno. Sreli smo se u vrlo delikatnom momentu kada je njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpela. Međutim, ono što mi se uvek dopadalo kod nje jeste to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnom momentu dobro savetovala. Ne razume se u tenis, ali je spremna da uči i vrlo je zainteresovana, tako da i njen pomalo laički način da objasni i rastumači neke situacije u toku meča nije za zanemarivanje sa stanovišta strategije i psihološke igre na kojima se velikim delom zasniva tenis. Pri tome, iako nisam iz Beograda, ispostavilo se da imamo mnogo zajedničkih prijatelja, pa se veoma lepo družimo, izlazimo, razgovaramo. Od Nine svašta može da se nauči", ispričao je jednom prilikom Filip Krajinović za magazin "Gloria".

Nina Radulović, Filip Krajinović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Iako su Nini i Filipu tokom nešto više od godinu dana veze cvetale ruže, majka poznatog tenisera po svemu sudeći nije podržavala sinovljevu vezu, te je vrlo oštro odgovorila na pitanje o voditeljki, koja je tada i dalje bila poznata po prezimenu bivšeg supruga.

"Verujte mi da ja ne znam ni ko je ta Nina Lečić. U moru starleta, pevačica, igračica i glumica, čula sam i za nju, ali zaista ne znam ko je ta i čime se bavi. Sa sinom ne razgovaram o njegovom ljubavnom životu. Znate kako, danas je jedna, sutra druga. On je mlad i nije za ženidbu, tako da me baš briga sa kojom se zabavlja. Nas dvoje pričamo o njegovom zdravlju i treninzima, a o njegovoj intimi ne", rekla je tada za domaće medije Filipova majka Vera Krajinović.

Nakon raskida Nina i Filip su ostali u dobrim odnosima, što je sportista svojevremeno i potvrdio.

Nina Radulović
foto: Kurir/Damir Dervišagić

"Ostali smo u dobrim odnosima. Ninu veoma poštujem, rado se sećam naših trenutaka. Mnogo sam naučio u toj vezi, verujem da je i ona. Nije nam razlika u godinama predstavljala problem, različiti prioriteti i životni ritmovi su nas razdvojili. Uvek ću je podržavati, šta god bude trebalo, biću tu za nju", govorio je Krajinović.

Što se tiče novih ljubavnih poduhvata lepe voditeljke, javnost nije upoznata sa njima, verujemo da je odlučila da svoju privatnost ipak zadrži za sebe, ali poznato je da je jednom prilikom istakla kako bi volela da ima još jedno dete.

Stil/Lepa i srećna

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs