PAŽNJA! ISPRAVKA: Viralna fotografija na kojoj je BRIŽIT I EMANUEL MAKRON JE MONTAŽA

Izvinjavamo se čitaocima zbog prenošenja lažnih vesti u tekstu pod naslovom "POJAVILA SE SLIKA IZ PERIODA KADA JE BRIŽIT BILA NASTAVNICA MAKRONU: Ovo nije realno, neverovatno ko pozira sa njima" koja je objavljena dana 4.03.2024. godine, a u kojem se tvrdi da je na viralnoj fotografiji mali Emanuel Markon sa Brižit koja mu je tada bila nastavnica. To nije istina i vest je sada ISPRAVLJENA

Celebrities
15:12h
PAŽNJA! ISPRAVKA: Viralna fotografija na kojoj je BRIŽIT I EMANUEL MAKRON JE MONTAŽA
Foto: J.E.E / Sipa Press / Profimedia

Demantujemo tekst objavljen dana 4.03.2024. godine, pod naslovom "POJAVILA SE SLIKA IZ PERIODA KADA JE BRIŽIT BILA NASTAVNICA MAKRONU: Ovo nije realno, neverovatno ko pozira sa njima", a u kojem se navodi da je na viralnoj fotografiji Emanuel Makron iz mlađih dana pored svoje tadašnje nastavnice Brižit. Ova informacija je lažna i na naš propust nam je ukazao sajt Raskrinkavanje.ba u svojoj analizi.

Fotografija na osnovu koje smo napisali tekst i koju smo embedovali sa društvene mreže X je montaža dva kadra iz dokumentarnog filma “Emmanuel Macron, la stratégie du météore” (Emmanuel Macron, meteorska strategija), koji je emitovan 2016. godine na kanalu France 3.

Reć je o digitalnom spoju dve odvojene crno bele fotografije Brižit i Emanuela,, tj. ova fotografija je lažna.

Izvinjavamo se još jednom na prenošenju lažnih vesti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs