ZARAĐIVAO MILIONE PROSIPAJUĆI MAGIJU PA ZAVODIO PRVOKLASNE LEPOTICE: Evo šta danas radi najpoznatiji MAĐIONIČAR na svetu

Dejvid Koperfild danas je veliki zavodnik, budući da sve više ulaže u fizički izgled.

Celebrities
ZARAĐIVAO MILIONE PROSIPAJUĆI MAGIJU PA ZAVODIO PRVOKLASNE LEPOTICE: Evo šta danas radi najpoznatiji MAĐIONIČAR na svetu
Foto: Profimedia

Ako ste gledali bilo kakvu magiju 80-ih i 90-ih, niste mogli da izbegnete da vidite Dejvida Koperfilda u njegovim stalnim TV specijalima. Njegova magija i pripovedanje su dominirali svetom magije i redefinisali način na koji je publika širom sveta gledala na mađioničare.

On je čovek koji je prošao kroz Kineski zid, lebdeo iznad Velikog kanjona i učinio da voz nestane. Ko je zapravo Dejvid Koperfild i šta on sada radi?

Iako je danas možda pomalo zaboravljen i više se ne priča o njemu kao u 90-ima kada je bio na vrhuncu slave, njegovi su nastupi u Americi i dalje popularni i za njih se traži karta više. Forbs ga je proglasio najuspešnijim iluzionistom na svetu, a iza njega je karijera duža od 40 godina. Dejvid se pokazao i kao dobar reduzetnik pa uspešno vodi 11 luksuznih hotelskih resorta na Bahamima.

Dejvid Koperfild
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim toga što se proslavio kao čovek koji stvara magiju, danas privlači pažnju i atraktivnim izgledom. Evidentno je da se odlučio za tretmane podmlađivanja lica, a i kosa mu je s vremenom postala sve bujnija, a šuška se da zapravo nosi periku.

Zanimljivo je da se Dejvid nekoliko puta našao u skandalima kada je optužen za dva sxeksualna zlostavljanja. Naime, prvo ga je 2007. godine za to optužila Lejsi L. Kerol, međutim njena tužba je na kraju bila odbačena, a pre tri godne pojavile su se nove optužbe i to za zlostavljanje tinedjžerke davne 1988. godine.

Klaudija Šifer, Dejvid Koperfild
foto: Profimedia

Ljubavni život obeležila mu je veza s manekenkom Klaudijom Šifer koju je upoznao na jednom od svojih nastupa, a već sedam meseci kasnije zaprosio ju je prstenom od 4,5 miliona dolara.

Ipak, par se nikada nije venčao, a šuškalo se da je njihova veza bila samo dobro osmišljen marketinški trik za koji je ona bila dobro plaćena.

Klaudija Šifer, Dejvid Koperfild
foto: Profimedia

Od 2006. godine Dejvid je u vezi je s 28 godina mlađom manekenkom Kloi Goselin s kojom danas ima 14-godišnju ćerku Skaj.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs