NJENI RODITELJI SU VAN SEBE, KAŽU DA JOJ JE ISPRAN MOZAK: On je šeta kao trofej, a prijatelji kažu da je MRTVA IZNUTRA

Njeni roditelji su toliko uznemireni i kažu da je ne prepoznaju, ona ništa od ovoga ne bi radila osim ako nije kontrolisana od strane njega

Celebrities
21:53h
NJENI RODITELJI SU VAN SEBE, KAŽU DA JOJ JE ISPRAN MOZAK: On je šeta kao trofej, a prijatelji kažu da je MRTVA IZNUTRA
Foto: YE IN TOWN / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Otac arhitektice Bjanke Censori želi da sedne sa suprugom svoje ćerke Kanjeom Vestom zbog straha da će reper gurnuti njegovu ćerku od njene porodice i pretvoriti je u „otpadnu robu“, tvrde upućeni.

Njegov bes je eskalirao kada je Bjanka uslikana bez donjeg veša ispod prozirnih čarapa dok je u utorak bila na večeri sa kontroverznim muzičarem u Parizu, njen izgled bi je mogao odvesti u zatvor ili bi morala da plati veliku kaznu zbog francuskih zakona o nepristojnosti.

Bjanka Censori
foto: BEST IMAGE/SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjankina porodica duboko je 'povređena' gledajući njihovu voljenu osobu kako paradira unaokolo kao 'trofej' i postavili su pitanje kako bi se Kanje osećao u budućnosti kada bi neki muškarac tako tretirao njegove ćerke, Nort i Čikago.

Leo Cenzori želi da lepo sedne sa Kanjeom i da ga pita o čemu, dođavola, misli kada paradira sa Bjankom obučenom na taj način. On zna da nema šanse da bi Kanje ovo dozvolio svojim ćerkama, tako da nema smisla zašto bi na to podsticao svoju ženu.

Kanje, koji se oženio Bjankom na privatnoj ceremoniji u decembru 2022, takođe je optužen da ju je „isključio“ iz njene porodice u Australiji. Čovek koji bi trebalo da zaštiti ćerku gospodina i gospođe Censori je isti čovek koji je isključuje iz sopstvene porodice, kaže očajni otac i dodaje „Nijedan muškarac nikada ne bi trebalo da ohrabruje ženu koju voli da izađe u javnost i predstavi se ovako. To nije ljubav. To je kontrola.’

Bjanka Censori
foto: Aissaoui Nacer/Vendetta/Best Image / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje je koristio sliku Bjankine gole zadnjice na naslovnoj strani svog najnovijeg albuma Vultures, što je navelo njenu porodicu da veruje da se Kanje prema njoj ponaša kao prema 'otpadnoj robi na tržištu'

Međutim ni u matičnoj porodici arhitektice nije baš sve sjajno, nedavno je otkriveno da je njen otac Leo odležao u zatvoru nakon što je 1982. godine osuđen za posedovanje zabranjenog uvoza (heroina), zločin zbog kojeg je osuđen na pet godina iza rešetaka. Pored dilovanja heroina, Leo je osuđen i za posedovanje pištolja i municije.

Leo je takođe brat Eris Censori – ozloglašenog bandita koga su zvali „Al Kapone iz Melburna“, a koji je osuđen na smrt zbog ubistva, iako je ta kazna kasnije preinačena u doživotni zatvor.

Najnoviji Bjankin ansambl međutim nije uspeo da izazove zabrinutost među njenim prijateljima, koji su već navikli da je vide gotovo golu. Njene prijateljice nažalost više ni ne gledaju šta ona nosi u javnosti, njima više smeta mrtav pogled u njenim očima kada je u javnosti sa Kanijeom.

Kim Kardašijan, bivša žena Vesta zahteva da se Bjanka 'pokrije' kada je sa njenom decom koju deli sa Kanjeom.

Kim Kardašijan
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I iako njegova izabranica šeta gotovo bez odeće, muzičar je prekriven sa pet slojeva odeće.

Kanje je i ranije optuživan da je svojoj ženi izdao skup pravila po kojima bi trebalo da živi, koja su navodno uključivala da ne govori u javnosti i da jede samo određenu hranu. Takođe je navodno uveo ograničenja na ono što ona može, a šta ne može da nosi.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs