NJENU "AKCIJU" U PODRUMU GLEDALO MILION SRBA: Lečila se od alkohola, muž je tukao trudnu na slavi, zbog NJEGA se menja

Njen život intrigira, prošla je kroz različite životne faze, a kad je dobila sina pronašla je mir

Celebrities
15:22h Autor:
NJENU "AKCIJU" U PODRUMU GLEDALO MILION SRBA: Lečila se od alkohola, muž je tukao trudnu na slavi, zbog NJEGA se menja
Foto: preentscreen/Youtube

Pevačica Nadežda Biljić već godinama je prisutna na javnoj sceni, a tokom svoje popularnosti prošla je kroz razne životne faze.

Iako je pevanje njeno primarno zanimanje, bila je učesnica jednog rijaliti programa. Njene odnose sa učesnikom rijalitija je tada gledalo milion ljudi i ona je bila u centru dešavanja zbog tako eksplicitnih intimnih odnosa sa tadašnjim učesnikom Mikijem Đuričićem. Nadežda se sa tim učesnikom zabavljala, pa se pisalo u medijima da je baš taj učesnik nasrnuo na nju fizički.

Međutim, ta etapa života je ostala daleko iza nje. Kad je dobila sina, Nadežda se u potpunosti menja.

Nakon toga, Nadežda se udala za drugog rijaliti učesnika Tomu Panića i sa njim dobila sina Longa. Longo je imao zdravstvenih problema na rođenju, a tu se Nadežda pokazala kao prava majka lavica.

Kako sada ističe za Blic najbitnije joj je da je njen sin Longo u međuvremenu postao živahan, kao i to što je uspela da sačuva porodicu.

- Meni je trenutno super, mogu samo da zahvalim bogu što mi je dete živo i zdravo. U međuvremenu je postao živahan. Longo sada ima dve i po godine. Najviše se vidi koliko vreme brzo leti po deci. Toma i ja smo emotivni partneri, kao i poslovni. Kad malo bolje pogledam, u koga da imam najviše poverenja ako ne u Tomu, zato sam i prepustila da mi on vodi pevačku karijeru - priča Biljićeva i otkriva da za sada ne želi da njen sin Longo bude javna ličnost.

Nadežda je mužu više puta oprostila nasilje

Kada je novinarka Telegrafa pitala da li je tačno da ju je muž Toma tukao u trudnoći ona je objasnila.

"Mi smo ostali bez novca, nama je frižider bio prazan, a meni stomak sve veći i veći zbog trudnoće. Moja majka je slala ručkove da ne bismo bili gladni. Onda sam ja pozvala jednu moju prijateljicu da nam pomogne finansijski. Bili smo kod prijateljice za Badnje veče i za Božić."

Nadežda kaže da je konflikt izbio kada je njen suprug rekao da se ona gleda sa nekim čovekom na slavi.

"Ja tu celu noć nisam mogla da dignem glavu od sramote jer je on otimao mikrofon, pravio probleme. Te večeri mi je udario dva šamara. To se sve dešava na tuđoj slavi. Rekao mi je da ga ne interesujemo ni ja ni ovo dete koje sam nosila, jer on ima već jedno dete u Kini. Ponovo me udario i onda je on dobio batine i izašao iz te kuće."

"Ja sam mu tada oprostila, pa je došao da živi kod nas. Tad je plakao i obećao da me više nikada neće udariti i da je složio u glavi prioritete, a njegovi prioriteti smo bili dete i ja. On je bio brižan i otac i suprug", rekla je Nadežda za Telegraf.

Pevačica Nadežda zajedno sa suprugom Tomom Panićem konačno je pronašla svoj mir u Svilajncu nakon turbulentnog perioda u životu.

Lečila se od alkoholizma godinu dana

Iako je godinama ćutala o tome, Nadežda je sada priznala da je imala problem sa alkoholizmom, te da se od istog lečila punih godinu dana.

"Ja ne umem da pijem i jednostavno nisam znala za meru. Nikada nisam bila pijana, ali kada sednem i počnem, uvek bih "prepila"... Podršku sam imala od porodice i zajedno smo išli na psihoterapiju dobrih godinu dana. Ispostavilo se da nije bio problem samo u alkoholu, već da sam ja vrlo anksiozna i plašljiva, iako ponekad delujem sasvim drugačije. Žestoko piće je sada iza mene i već pet godina nisam popila nijednu kap alkohola", iskreno je priznala Biljićeva za Blic.

Nadežda napominje da se uspešno bori sa dijabetesom

- Vodim računa o dijabetesu koji imam. Sve je u redu. Nije to ništa strašno. To je malo jači hormonski disbalans u organizmu. Ja sam kao dijabetičar na hormonskoj terapiji. Bitno je da jedeš na vreme i ne unosiš slatko. Nije sramota biti bolestan. I nije sramota dati sam sebi insulin usred kafića pred ljudima. To je jedno stanje u organizmu gde moraš da shvatiš da daješ sebi hormonsku terapiju i da ne smeš da jedeš ono što je zabranjeno. Ja sa dijabetesom mogu da doživim duboku starost bez ikakvih problema. Dešava se kada su velike vrućine da imam veliki skok šećera u krvi, ali je sve to normalno i nije nikakav bauk.

Stil/Blic/Telegraf

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs