NAJVEĆI ZAVODNIK JUGOSLAVIJE LOMIO JE ŽENSKA SRCA KAO DA SU OD STAKLA: Danas je još veći šmeker i evo kako izgleda

Vlado Kalember u osmoj deceniji izgleda bolje nego ikad, a nekad je važio za najvećeg zavodnika.

Celebrities
NAJVEĆI ZAVODNIK JUGOSLAVIJE LOMIO JE ŽENSKA SRCA KAO DA SU OD STAKLA: Danas je još veći šmeker i evo kako izgleda
Foto: Printscreen Youtube - Croatia Records

Vlado Kalember bio je jedna od najvećih od zvezda tadašnje jugoslovenske muzičke scene za kojim su sve žene uzdisale.

Odrastao je i školovao se u Zagrebu. Iako mu je prva ljubav bila slikarstvo, zbog devojaka je odlučio da počne da se bavi muzikom. Žene su ga obožavale, a muškarci mu zavideli.

Zajedno sa Izoldom Barudžijom predstavljao je Jugoslaviju na Pesmi Evrovizije 1984. godine. Popularnost je stekao osamdesetih godina 20. veka pesmama "Ana", "Ja nisam kockar", "Vino na usnama"…

Vlado Kalember
foto: Printscreen Youtube / VLADIMIR OMORAC

Na vrhuncu slave grupe "Srebrna krila" dobijao je hiljade pisama, obožavateljke su ludele za njim, na njegovim nastupima su padale u nesvest. Pričalo se kako je jedan poštar u njegovoj ulici morao da nosi samo njegovu poštu, dok su ostali raznosili poštu komšija.

Vlado Kalember
foto: Printscreen/youtube

Vlado je bio veliki džentlmen, te nikada nije želeo da otkrije koliko žena je osvojio, čak je tvrdio da je često bio usamljen. Bio je neko vreme u vezi sa Lokicom Stefanović iz čuvene plesne grupe koja je pratila Zdravka Čolića.

Vlado Kalember
foto: Printscreen Youtube / thealskrobo

Dugo je važio za večitog neženju i najvećeg šarmera na estradi, sve dok se 2006. godine nije oženio 30 godina mlađom violončelistkinjom Anom Rucner. U avgustu iste godine su dobili sina. Neretko su nastupali zajedno, a svojim skladnim odnosom prkosili tabloidima koji im zbog generacijske razlike nisu predviđali dugovečan brak. Ali, ostali su u fenomenalnim odnosima, te često zajedno putuju.

"Mnogo je zabluda i predrasuda, a upravo to da sam veliki zavodnik je jedna od njih. S kim god bih popio kafu, to bi svi preneli da je bila veza. Meni se od jedne veze uvek dodavala još poneka. Ako sam imao 22 veze, ispalo bi da sam ih imao 222. Ne žalim se, ali je to, na neki način, malo i "prišiveno". Bilo je to takvo doba. Dima je bilo, ali ne i požara", rekao je Vlado jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs