JOŠ JEDNOM JE POKAZALA DA JOJ NIŠTA NIJE SVETO: Način na koji je Džej Lo prodala Afleka, ne biste poželeli neprijatelju

Ben Aflek godinama je pisao ljubavna pisma Džej Lo, a onda ga je izdala na toliko neočekivan način, da je čak i on sam bio zapanjen

Celebrities
Autor:
JOŠ JEDNOM JE POKAZALA DA JOJ NIŠTA NIJE SVETO: Način na koji je Džej Lo prodala Afleka, ne biste poželeli neprijatelju
Foto: Izumi Hasegawa / Hollywood News Wire Inc. / Newscom / Profimedia

Ponovo je Dženifer Lopez demonstrirala da nema granica, čak ni tamo gde se očekuje najveća intimnost.

Umesto da sačuva komadić ljubavi i najiskrenije emocije pretočene u pisma koja joj je slao Ben Aflek, latino diva je to odlučila da podeli sa celim svetom.

Naime, poznato je da Lopez 16. februara izbacuje novi album "This Is Me... Now", a inspiraciju za isti bila su ljubavna pisma koja joj je Ben slao u prošlosti.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnogi su od nje očekivali da će muzičarima da izdvoji segmente pisama, neke konsekvence ili eventualno da ih prepriča. Međutim, Dženifer je izabrala da "proda" svog dragog i da se ne bavi pismima kako bi ga zaštitila, već je odlučila da da muzičarima svoja ljubavna pisma kako bi ih inspirisala.

Ono što je bilo "samo za njene oči" sada je gledalo i čitalo na desetine ljudi, a uskoro će koja je on nazvao "najveću ljubavnu priču koja nije ispričana", kako je pisma nazvao Aflek, gledati i čitati milioni ljudi.

Ono što je razočaralo i samog Bena, jeste što se Dženifer usudila da muzičarima da pisma bez njegove dozvole. On je u njima ostavljao svoje najdublje emocije, to su previše intimni delovi njegovog bića, a ta intimnost će izaći na videlo i pred celim svetom će da ga ogoli.

"Pronašao sam lepotu, nešto poetično i ironično u činjenici da je to najveća ljubavna priča koja nije ispričana", rekao je Aflek ispred kamere, prenosi Page Six. "Ako snimite album o tome, deluje kao da ste je ispričali."

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ranije je Lopez implicirala postojanje pisama iz prošlosti. Jednom je najavila svoj dokumentarac dok je držala jedno od "light" pisama koje je dobila od Afleka.

Na papiriću je jednostavno pisalo: "Život može biti težak, ali ti si slatka", pročitala je. "Hvala ti na poklonu. Nadam se da ti se sviđa cveće. Zaslužuješ i više od toga. Verujem u tebe", stajalo je zapisano.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Zbog ovakvih izjava ljubavi, mnogi smatraju da Lopez nije trebala da javno pokaže pisma. "To je lična stvar, a ona je sve pretvorila u profit", "Ni ljubav nije izuzeta, sve se svodi na novac", "Ja bih umro/umrla da neko objavi moja pisma celom svetu. To je najintimnije što postoji. Ako je trebalo da se zna, ne bih pisao/pisala pisma, već bih to javno rekao/rekla", "Ovo što Džej Lo radi nije ljubav. To je žalosno", "Nije mogla biti poniženija", "Siroti Ben"... komentarisali su ljudi.

Da li smatrate da je Dženifer napravila ispravan potez ili bi neke stvari trebalo da zadrži privatnim?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs