DECU NE KUPA DOK NE OSETI DA SMRDE, ĆERKA OD 5 GODINA NOSI PELENE: Nazivaju je lošom majkom, maloletnu decu naliva pivom

Glumica otkrila da njene ćerke vole da piju pivo i imaju nekonvencionalan način vaspitanja koji izaziva pažnju javnosti

Celebrities
15:06h Autor:
DECU NE KUPA DOK NE OSETI DA SMRDE, ĆERKA OD 5 GODINA NOSI PELENE: Nazivaju je lošom majkom, maloletnu decu naliva pivom
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kristen Bel i Daks Šepard su uvek otvoreno govorili o tome kakve rutine primenjuju u odnosu sa svojom decom.

Kristen Bel se našalila da su ona i Daks Šepard čekali da njihove ćerke Linkoln i Delta počnu da ispuštaju neprijatan miris da bi ih okupali.

"Ja ne praktikujem da kupam decu dok ne osetim njihov smrat, oni su mali, mogla bih da im uništim magnezijum sa kože", nasmejala se u utorak u epizodi "Pogled".

Kristen Bel
foto: Profimedia

"Kada osetim neprijatan miris na njihovom telu, tada znam da je vreme za kupanje i to je normalno, treba pustiti telo da se prirodno ponaša", objasnila je 41-godišnja glumica.

Kako kaže glumica, ona ne kupa decu jer smatra da je to za njihovo dobro

"Postoji razlog zašto ne želim da navikavam decu da se stalno kupaju. Iskreno, mislim da nekupanjem ne može ništa da im se desi. Kada osetim na njima loš miris onda znam da su ih napale bakterije i tada ih pošaljem da se okupaju."

Pozivajući se na priznanje Mile Kunis i Eštona Kučera u Šepardovom da su kupali svoju decu samo kada su bila vidljivo prljava, Bel je dodao: "Podržavam ih, smatram da je to ispravno."

Mila Kunis
foto: Profimedia

Šepard se kroz smeh nadovezao da su ranije kupali decu svake noći pre spavanja, ali kako to nije postala njihova rutina i kako su deca izbegavala da se kupaju, oni su želeli da ispoštuju njihovu odluku.

Američko udruženje za dermatologiju kaže da deca uzrasta od 6 do 11 godina treba da se kupaju najmanje jednom ili dva puta nedeljno.

Dete od 5 godina nosi pelene

Nedavno je u novoj epizodi serijala Momsplaining with Kristen govorila o privikavanju na nošu i otkrila detalj koji je naljutio mame među njenim fanovima. Naime, Kristen je ispričala da njena mlađa ćerka, iako ima pet i po godina, i dalje nosi pelene.

"Moja starija ćerka je to naučila kada je imala 21 mesec, gotovo da smo joj samo pokazali kako se koristi toalet. Od tada više nije nosila pelenu ni dana", dodala je ona.

Kirsten Bel
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Kristen je želela da kaže da svako dete ima svoje ritam, ali to nije bilo svima po volji. Naime, njeni pratioci počeli su na svim mrežama da komentarišu da je Kristen pogrešila, da nije najbolja mama na svetu, kao i da strahuju šta će biti kad dete napuni 14 godina. Mnogi ističu da je prilično ponižavajuće da tako veliko dete nosi pelene.

"Mislim da nije ponižavajuće ako dete duže nosi pelene. Svako je drugačiji. Moja ćerka od pet godina ne bi bila posramljena ni kad bi nosila pelene tokom dana. Ona je puna samopouzdanja i šašava i ne misli da treba da se izvinjava zbog bilo čega u vezi s jedinstvenom i prelepom sobom", završila je glumica raspravu.

Ne vidi ništa loše što njene maloletne ćerke piju pivo

Kristen Bel ispričala je da njene ćerke vole da uživaju u bezalkoholnom pivu.

Ona je priznala da to "zvuči suludo" i objasnila je da je afinitet devojaka prema ovom napitku počeo kada su bile mlađe, kada su išle s njom i njenim suprugom Daksom Šepardom u šetnje po komšiluku. - On je zavisnik koji se oporavlja - rekla je za svog supruga Šeparda.

- Ali on voli bezalkoholno pivo, pa bi otvorio jedno, imao bi našu stariju ćerku na grudima, a mi bismo šetali i gledali u zalazak sunca - dodala je glumica

Tada bi u toku šetnje, ćerka imala običaj da uzme malo bezalkoholnog piva.

- Dakle, mislim da joj se to činilo kao nešto posebno, nešto porodično -

Iako je pojasnila da sva piva koja je njen muž konzumirala apsolutno „bez alkohola“, rekla je da ponekad bude malo nezgodno u restoranima.

- Bili smo u restoranima gde je ona rekla Imate li bezalkoholnog piva? A ja sam rekala Možda to zadržimo za kuću - našalila se glumica.

- Ali onda sam na neki način Možete da me osuđujete ako želiš, ne radim ništa loše. To je tvoj problem - Par koji se venčao 2013. goidne nikada se nije libio da ćerkicama ispriča o Šepardovoj borbi sa alkoholizmom.

Zapravo, u februaru je zvezda "Frozen" za Real Simple ispričala da mrzi reč "tabu" i verzuje da ne postoji tema o kojoj ljudi za stolom ne mogu da pričaju.

- Sa svojom decom pričam o drogama, i činjenici da je njihov tata bio zavisnik i da se oporavlja, razgovaramo i o seksu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs