SIN SLAVNOG KOŠARKAŠA VIŠE OD SVEGA VOLI DA NOSI MINIĆE I TESNE HALJINE: Momci lude za njim, a on ima samo jedan CILJ

Sin čuvenog košarkaša, koji je gej živi kao da sutra ne postoji, rasipajući očev novac.

Celebrities
22:24h
SIN SLAVNOG KOŠARKAŠA VIŠE OD SVEGA VOLI DA NOSI MINIĆE I TESNE HALJINE: Momci lude za njim, a on ima samo jedan CILJ
Foto: Avalon / Pacific coast news / Profimedia

Slavni košarkaš, Medžik Džonson je bio presrećan što će dobiti naslednika. Hvalio se kako će biti sjajan otac, svestan da je ušao u godine kada mora da zaboravi na mladalačke ludosti. Ali, umesto najljepših dana sreće usledilo je najteže razdoblje u njegovom životu.

Njegovo sin već godinama živi kao ponosna transrodna osoba. Njegovo puno ime je Ervin Džonson III i rođen je 4. juna 1992. godine. Popularnost je stekao nakon pojavljivanja u rijaliti pogramima o bogatoj deci sa Beverli Hilsa. Tek 2013. godine je u javnost izašao kao gej kada se prošetao sa tadašnjim dečkom.

Ej Džej
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tada je Medžik Džonson za medije izjavio: "Kuki (njegova žena) i ja volimo Ej Džeja i podržavamo ga u svakom pogledu. Veoma smo ponosni na njega."

Ervin Džonson danas pomaže drugima da prihvate sebe, a osim toga, nema drugo konkretno zanimanje. Noćni život i izlasci postali su stil njegovog života, te ga mnogi nazivaju starletom.

Ej Džej
foto: Profimedia

Prošao je kroz razne faze i fizičke promene, od farbanja kose do variranja u kilaži. Svojim poslednjim pojavljivanjem pokazao je da puca od samopouzdanja.

E.J. Džonson
foto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ej Džej je nedavno uslikan sa muškarcem za kojeg se spekuliše da mu je dečko. Međutim, priznao je da ima poteškoće kada je u pitanju stupanje u ljubavne odnose, smatrajući da ga vole samo zato što je dete poznatog oca.

1 / 8 Foto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Da li se ti to zabavljaš sa mnom ili želiš da izlaziš sa mojim tatom? uvek je to bila i ostala borba. Svi ti muškarci samo žele da se slikaju sa mnom jer sam dete poznatog košarkaša, " priznao je E. J.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs