SIN SLAVNOG KOŠARKAŠA U ULTRA KRATKOM ŠORTSU POKAZAO I VIŠE NEGO ŠTO TREBA: Okružen luksuzom, menja muškarce kao čarape

Sin slavnog košarkaša Medžika Džonsona izgleda zavodljivije nego ikad.

Celebrities
SIN SLAVNOG KOŠARKAŠA U ULTRA KRATKOM ŠORTSU POKAZAO I VIŠE NEGO ŠTO TREBA: Okružen luksuzom, menja muškarce kao čarape
Foto: Stefan / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Popularni Ej Džej, sin legendarnog košarkaša Medžika Džonsona svaki put privuče veliku pažnju kada sre pojavi u javnosti. Postao je prepoznatljiv po svom načinu odevanja, koji se uglavnom svodi na kratke haljine i mini suknje.

Ovog puta pojavio se u kratkom šortsu, sakou i štiklama, a zanimljivu kombinaciju zaokružio je skupocenom torbom u žutoj boji.

Ej Džej
foto: Stefan / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Popularni Ej Džej uživa u glamuru i luksuzu, uvek radi ono što želi, ne sovrćući se na komentare. On je učestvovao i u rijaliti šou koji se prikazivao na E! televiziji, gde su svi mogli da upoznaju ličnost mlađeg sina slavnog košarkaša.

Ej Džej
foto: Printscreen/Instagram

Poznato je da je Ej Džej transrodna osoba, te da je o svojoj seksualnosti govorio još sa 13 godina. Roditelji su ga prihvatili takvog kakav jeste, a često se slavni koršakaš Medžik Džonson može videti u društvu sina koji nosi haljine i ekstravagantne kombinacije gde god da izađe.

1 / 8 Foto: Profimedia

Ej Džej (31) je imao samo 13 godina kada je ocu priznao da je gej. Slavni košarkaš Medžik Džonson priznaje da mu je trebalo vremena da prihvati ovu činjenicu.

Zanimljivo je da Ej Džej često menja muškarce.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs