30 GODINA JE VARALA MUŽA, A TRČALA ZA TUĐIM: "Kad je njegova ŽENA videla kako ga gledam, obratila mi se s ovim rečima"

Ljubavna priča Kirsti Eli prepuna je uzbudljivih i romantičnih detalja.

Celebrities
16:07h
30 GODINA JE VARALA MUŽA, A TRČALA ZA TUĐIM: "Kad je njegova ŽENA videla kako ga gledam, obratila mi se s ovim rečima"
Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Glumica Kirsti Eli preminula je pre dve godine, nakon borbe sa rakom u 71. godini, a nikada se nije libila da svoje mišljenje i sklonosti podeli sa javnošću, te se o njenom, poprilično skandaliznom životu, dosta toga oduvek znalo.

Zaboravljena glumica koju je Holivud odbacio zbog političkih uverenja, žena zaljubljena u Patrika Svejzija i Džona Travoltu, ćerka kojoj se u jednom danu dogodila najveća tragedija, ali i najveća sreća...

Kirsti Eli, Džon Travolta
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kristi je nazvala Džona Travoltu svojom "velikom ljubavlju" i priznala da se njegova supruga Keli Preston suočila sa njom zbog njenog stalnog flertovanja sa njim, ali je priznala i da je razorila svoj prvi brak jer se zabavljala sa drugim muškarcem.

"Mislim da sam poljubila Travoltu. Zamalo sam pobegla sa njim i udala se za njega. Volela sam ga i još ga volim. Da nisam bila udata, sigurno bih se udala za njega", rekla je Eli u jednom intervjuu.

Kristi Eli
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Džona je nazvala i ljubavi svog života, a detalje njihove veze iznela je i u podkastu The Dan Wootton Interview u septembru 2018. godine.

"Džon bi se složio da su ta osećanja bila obostrana. Nismo se upustili u vezu i to je jedna od najtežih stvari koje sam ikada uradila jer sam bila ludo zaljubljena u njega. Bilo nam je zabavno zajedno, ali nismo imali seksualnu vezu jer nisam želela da varam supruga. Ali mislim da je ovo još gore, jer sam dopustila sebi da se zaljubim u njega i ostala sam zaljubljena još dugo vremena", ispričala je glumica.

Džon Travolta, Kristi Eli
foto: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

Prisetila se i kako joj se jednom prilikom zbog toga suprotstavila Travoltina supruga.

"Keli mi je prišla i pitala me zašto flertujem s njenim suprugom. I tada sam to odlučila da privedem kraju", priznala je Kirsti koja je, poput Travolte, bila članica kontroverzne sajentološke crkve.

Zaljubljena u Patrika Svejzija

Kirsti je 2018. godine priznala da je gajila osećanja prema kolegi Patriku Svejziju sa kojim je sarađivala u seriji "Sever i jug" 1985. godine.

"Volela bih da sam imala aferu sa Patrikom Svejzijem, ali oboje smo bili u braku. POljubila sam ga i volela bih da sam mogla da imam aferu, ali čvrsto verujem u vernost, a on je bio oženjen. Kada ste na putu i snimate, veoma je lako da se zaljubite u svog kolegu. Veoma, veoma lako", rekla je ona.

Patrik Svejzi
foto: Profimedia

Navučena na drogu

Nakon što joj se brak raspao, kaže ona, bila je depresivna i okrenula se kokainu radi utehe. Objasnila je:

"Povukla sam jednu liniju kokaina i rekla sam: "O moj Bože, radiću ovo svaki dan do kraja života!"

Glumica, kada se jednom navukla na smrtonosni beli prah, zamalo je uništila svoju karijeru:

"Većina ljudi koje poznajem, bukvalno, prošla je rehabilitaciju od droge dva ili tri puta. Razlika je u tome što ovaj program zaustavlja efekat rotirajućih vrata. Za mene to znači biti bez droga i naučiti da funkcionišem u životu. Ovaj program mi je spasio život i započeo moju glumačku karijeru. Kada sam bila dizajnerka enterijera u Vičiti, bila sam narkomanka i život nije išao dobro. Često bih govorila da sam bolesna, pravdajući se samo da bih mogao da koristim kokain. Kada sam došla u Los Anđeles 1979. godine otišla sam u centar za detoksikaciju u Narkononu. Bilo je kao noć i dan kada sam završila program. Od tada nikad nisam imala želju da se drogiram. Kada sam bila strejt, imala sam hrabrosti i energije da pokušam da postanem glumica. Svoju karijeru dugujem svojoj volji da prestanem da koristim."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs