SVI SE PITAJU KAKO ĆE ŽENA U 50. DA RODI DETE 17 GODINA MLAĐEM: Imaju intimne odnose pet puta dnevno, a njoj nikad dosta

Svi se pitaju može li žena u 50. da rodi dete 17 godina mlađem, dok njih dvoje vode ljubav po ceo dan.

Celebrities
SVI SE PITAJU KAKO ĆE ŽENA U 50. DA RODI DETE 17 GODINA MLAĐEM: Imaju intimne odnose pet puta dnevno, a njoj nikad dosta
Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Najpoznatija ljubavnica, Larsa Pipen ne prestaje da privlači pažnju javnosti svojom ljubavnom vezom sa 17 godina mlađim Markusom Džordanom. Njih dvoje neretko pričaju o svojim intimnim odnosima, ističići da vode ljubav po ceo dan.

Zanimljivo je da njih dvoje vež duže vreme razmišljaju o osnivanju porodice, dok mnogi komentarišu da Larsa svog dečka laže da će mu roditi dete, budući da ima 49 godina.

Larsa Pipen, Markus Džordan
foto: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Uvek imam seks barem četiri puta dnevno - čak i dok sam bila u braku sa Skotijem. To je činjenica", govori Larsa i dodaje:

"Ta brojka se sada i povećala. Sad ga imam barem pet puta dnevno i to s čovekom mog života", govori Larsa.

Larsa Pipen
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Markus se takođe uključio u priču. Tvrdi da žestoko trenira da ostane u formi za Larsu.

Larsa Pipen
foto: SMG / Zuma Press / Profimedia

"Izuzetno sam spreman. Volim biti u formi. Da, da. Definitivno imamo seks više od tri puta dnevno. Oboje volimo žestoko i otpozadi", poruka je ovog kontroverznog para.

Podsetimo, Larsa je skoro dve decenije bila u braku sa Skotijem Pipenom, a rastali su se 2016. godine, dok je zvaničan razvod usledio dve godine kasnije. Larsa je sa Skotijem dobila troje dece.

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zlobnici kažu da je fatalna Larsa godinama gledala Markusa kako odrasta, s tim što je njegov otac, legendarni Majkl Džordan bio dobar prijatelj sa Larsinim bivšim mužem Skotijem sa kojim je igrao u istom timu. Često se mogu čuti komentari kako je Larsa nekada menjala pelene Markusu, a sada spava s njim po ceo dan.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs