ČUVENA VODITELJKA ISPLANIRALA DETALJNO SVOJU SAHRANU, A RAZLOG BIZARAN! Nije ni svesna koji MALER može da navuče na sebe

Niko nije očekivao od Keli Ripe da može da ode tako daleko i to zbog supruga!

Celebrities
14:06h Autor:
ČUVENA VODITELJKA ISPLANIRALA DETALJNO SVOJU SAHRANU, A RAZLOG BIZARAN! Nije ni svesna koji MALER može da navuče na sebe
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Keri Ripa je veoma šarmanta američka televizijska voditeljka, glumica i producentkinja, najpoznatija po emisiji "Live with Regis and Kelly". Osimeh joj je zaštitini znak, a karijeru je započela kao plesačica, međutim, sudbina je za nju imala drugi plan.

Uloga u popularnoj sapunici "All My Children" ju je proslavila, a onda su krenuli da se nižu primamljivi angažmani. Njena prirodnost, duhovitost i harizma brzo su je učinile omiljenom među gledaocima.

Voditeljski posao obavlja na vrlo energičan način, a publika obožava njenu interakciju sa gostima. Kroz godine, postala je ikona zabave koja inspiriše mnoge svojim radom i pozitivnim pristupom životu. Osim toga, veoma je posvećena majka i supruga.

Međutim, šokirala je javnost kada je otkrila da je isplanirala u čemu će je sahraniti.

- Biće to crna haljina marke Dolce & Gabbana. Stara je 10 godina. Elegantna je, predivna - istakla je i dodala da je isplanirala i posebnu zakusku sa svojim omiljenim jelima za prijatelje i porodicu.

Oskar, Keli Ripa
foto: Reuters / Mario Anzuoni

Na dve ovo naveo ju je urnebesan razlog. Naime, kada se onesvestila pre više od godinu dana u kući - bila je naga. A njen suprug, sav preplašen, obukao joj je zeleni triko, donji deo njene trenerke i na sve to crvene cipele na štiklu.

- Dok su me stavljali na nosila, navukla sam platno preko glave jer nisam htela da me ljudi vide takvu. Stalno su vukli čaršav prema dole jer kada je navučen, to znači da si mrtav. A ja sam im tada rekla da bih radije bila mrtva. Zbog toga sam odabrala odeću za svoju sahranu- priznala je Keli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs