ZA BOGDANU I NJENE SESTRE KAŽU DA SU NEPREPOZNATLJIVE PRE OPERACIJA: Ali one se ne stide svog izgleda pre popularnosti

Sestre Rodić iz Titela postale su poznate javnosti nakon što je sin Svetlane Cece Ražnatović uplovio u brak sa jednom od njih

Celebrities
11:09h Autor:
ZA BOGDANU I NJENE SESTRE KAŽU DA SU NEPREPOZNATLJIVE PRE OPERACIJA: Ali one se ne stide svog izgleda pre popularnosti
Foto: preentscreen/Instagram

Nataša, Bogdana i Bojana, tri sestre Rodić, su sasvim drugačije izgledale dok su bile anonimne devojke.

Ono što je mnogima zapalo je oko je velika estetska promena. Naime, zahvaljujući plastičnim operacijama, one su svoj izgled približile savršenstvu.

Bogdana Rodić
foto: preentscreen/Instagram

Svaka od njih tri, Nataša, Bogdana i Bojana, važila je za lepu mladu damu i pre estetskih operacija. Međutim, ono što je najupečatljivije kod njihove transformacije su estetske promene koje su im drastično promenile fizički izgled.

Bogdana Ražnatović, bivša Rodić, izazvala je pravu buru interesovanja javnosti nakon venčanja sa Veljkom Ražnatovićem i rođenja dva sina. Sa besprekornim imidžom i merom u javnom predstavljanju, postala je jedna od najpraćenijih ličnosti na društvenim mrežama.

Bogdana Rodić
foto: preentscreen/Instagram

Njen moderan stil i pažljivo odabrane odevne kombinacije privukle su pažnju modnih sladokusaca. Bez obzira na javni život koji vodi, Bogdana je uspela zadržati dozu privatnosti, izbegavajući preterano eksponiranje.

Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Bojana Rodić, atraktivna diplomirana pravnica, svojim je objavama na Instagramu zaintrigirala mnoge pre nego što je postala poznata široj javnosti. Njena transformacija, koju je sama podelila putem društvenih mreža, jako je uočljiva.

Bojana Rodić
foto: preentscreen/Youtube

Bez obzira na vidljive transformacije, njeni pratioci su istakli da je i pre operacija bila zgodna, naglašavajući njen prirodni šarm.

Bojana Rodić, Mirko Šijan
foto: Instagram / bojana__rodic

Nataša, sa impresivnih 25 hiljada pratilaca na Instagramu, istovremeno je stekla i diplomu menadžmenta u medijima. Na njenom profilu možemo pratiti evoluciju njenog stila i izgleda od 2013. godine. Kad pogledamo njen stari imidž, jasne su promene kroz koje je prošla.

Nataša Rodić
foto: preentscreen/Facebook

Promene koje su Nataša, Bogdana i Bojana doživele u svom fizičkom izgledu jasno su privukle pažnju javnosti. Jedan od komentara na društvenim mrežama je bio "Kao da su se sve operisale kod istog hirurga".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs