ONA TVRDI DA JOJ JE KEBA NAPRAVIO DETE:"Dok nam se beba borila za život, njegova žena je snimala kako vrštim i puštala"

Ljiljana Jevremović, koja je devedesetih bila jedan od najtraženijih tekstopisaca u našoj zemlji, a onda je karijera počela da joj stagnira nakon što je rodila vanbračnu ćerku Inu sa Draganom Kojićem Kebom

Celebrities
10:13h Autor:
ONA TVRDI DA JOJ JE KEBA NAPRAVIO DETE:"Dok nam se beba borila za život, njegova žena je snimala kako vrštim i puštala"
Foto: preentscreen/Youtube

Tekstopisac Ljiljana Jevremović je u velikoj životnoj ispovesti ispričala najsitnije detalje veze sa Draganom Kojićem Kebom, sa kojim, kako tvrdi, ima ćerku Inu.

Ona je između ostalog otkrila da je nekada za jednu napisanu rečenicu dobijala 300 evra, a danas radi kao prodavačica u poslastičarnici za 300 dinara po satu.

U emotivnoj ispovesti Jevremovićeva se prisetila poznanstva koje joj je promenilo život, te agonije kroz koju je prolazila zbog sudske bitke sa Kojićem, koji nije želeo da prizna dete, ali i zbog pretnji koje je, prema njenim tvrdnjama, doživljavala od njegove supruge Olge, poznatije kao Olja.

Kako je krenula romansa Ljiljane i Kebe?

„On meni kaže: ‘kako me svi hoće, a ti me nećeš’. Kaže mi da me neće nikada više zvati, ja mu kažem ‘super’ i on opet zove i kaže ‘ovo je poslednji put da sam ti se javio’ i ja mu kažem ‘super’ i spustim slušalicu. U toj komediji to prelazi u naklonost prema njemu, prijalo mi je. Imala sam pre toga period od šest meseci kada sam bila loše zdravstveno i ni do čega mi nije bilo, a njemu je stalo do mene. Tad sam pomislila, ovaj čovek me baš voli i prijalo mi je to“, prisetila se ona početka veze sa pevačem u ispovesti za Nova.rs

Ljiljana Jevremović
foto: preentscreen/Youtube

"Ja njemu ni jednom nisam rekla da ga volim niti da sam zaljubljena u njega, pustila sam ga da uživa u mom društvu i dok se taj razvod koji je on obećao ne desi, držala sam se ledeno“, objašnjava Ljiljana.

Ljiljana Jevremović
foto: preentscreen/Youtube

Ljiljana je sa suzama u očima otkrila i da njena ćerka nikada nije upoznala oca Kebu, te da joj je to veoma bolna tema. Ina je druga godina specijalističkih studija psihologije.

ljiljana
foto: preentscreen/Youtube

Jevremovićeva je takođe otkrila da je htela da se sa Kebom dogovori mimo suda, ali da to nije bilo lako, a onda je ekskluzivno ispričala detalje maltretiranja koje je, prema njenim rečima, pretrpela od strane Olje Kojić, koja je do pre osam godina bila zakonita supruga Dragana Kojića Kebe, a oni i posle razvoda, koliko je poznato, žive zajedno u kući na Bežanijskoj Kosi koju je on prepisao na nju, pa sada zvanično ne poseduje nikakvu imovinu.

„Ovo ću sada reći prvi put. Na vrat su mi se kačile i Kebina žena i Kebina menadžerka, ja u bolnici ne znam da li će mi dete koje je tada imalo tri meseca preživeti, Ina u staklenom boksu, za nju svaka kap mog mleka može da bude život, one mene zovu, a ja ne smem da se ne javim na telefon. Jedna preti zatvorom, ova druga isto preti, a ja ne znam ko je i šta je, ima neke silne diskoteke po inostanstvu. Ja prestravljena se borim za život deteta, zovem Kebu i plačem i molim, vrištim, čas plačem, čas kunem i molim da me ne zovu i ne uznemiravaju. Svi su u bolnici bili obavešteni da nikoga ne puštaju do Ininog boksa sem mojih roditelja. Olja me je pozvala i rekla da je snimila kako ja vrištim i kako se ona i drugarica smeju. Kružila je po estradi ta kaseta, možda je i dan-danas čuvaju, kako se Olja Kojić smeje mojim vapajima majčinskim sa svojim drugaricama, smeje se jednoj majci koja ne zna da li će joj dete preživeti. Ja sam molila da me ostave na miru. Ja se sada tresem i nije mi dobro“, ispričala je Ljiljana na ivici suza za Nova.rs.

Danas se Ljiljana ne bavi pisanjem pesama. Radi u poslastičarnici kao prodavačica i zarađuje 300 dinara po satu, dok je ranije njena rečenica koštala 300 evra.

(Stil/ Nova.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs