NAJPLAĆENIJI FUDBALER NA SVETU DETE ČEKA SA SESTRIČNOM BIVŠE ŽENE: Dok je bio u braku sa njenom tetkom zavodio je Kamilu

Hulk ne krije svoju sreću, sa mladom Kamilom čeka drugo dete i za to mora da čuje svet

Celebrities
12:31h Autor:
NAJPLAĆENIJI FUDBALER NA SVETU DETE ČEKA SA SESTRIČNOM BIVŠE ŽENE: Dok je bio u braku sa njenom tetkom zavodio je Kamilu
Foto: Printscreen/Instagram

Brazilski fudbaler Givanildo Vieira de Saousa, poznatiji kao Hulk čeka dete da novom ženom Kamilom Angelo. Ali to bi bilo normalno da Kamila nije sestrična od njegove bivše žene.

Hulk je dugo krio vezu sa sestričnom bivše žene, ali sada se njih dvoje ponose svojim brakom, nakon što su godinama bili na stubu srama.

Hulk se od prve supruge razveo 2019. godine, da bi se oženio njenom sestričnom godinu dana kasnije. Da taj brak nije samo tako sklopljen svedočila je i trudnoća koja je došla godinu dana nakon braka, a sada par očekuje svoje drugo dete.

Kada je otkrivena afera između Hulka i Kamile, njegova bivša žena bila je više nego povređena, a fudbaler je tada rekao:

"Nisam varao ženu sa Kamilom. Kada smo počeli da se zabavljamo ja sam bio slobodan čovek. Sa Iran (bivša žena) nisam bio u dobrim odnosima i dugo sam je varao. Hteo sam slobodu, a ona je samo htela da ima status Hulkove žene."

Iran i Hulk imaju troje dece.

Kada je Kamila bila tinejdžerka ona je obožavala Hulka koji joj je tada bio teča.

"Kada sam upoznao Iran imao sam 21 godinu. Danas imam 34 i želim druge stvari. Kamila je došla u Kinu i mi smo se povezali. Bili smo oboje slobodni. "

Hulk je inače u svetu poznat kao jedan od najbogatijih fudbalera jer su njegova primanja izražena u astronomskim ciframa.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

(Stil/Dnevnik.hr)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs