NARODNI PEVAČ JE SUPRUGU GODINAMA VARAO SA ŽENOM KOJA MU JE REĐALA TUŽBE: Očinstvo je utvrdio putem DNK analize

Supruga pevača Halida Muslimovića, Adelisa Hodžić, takoše se bavi muzikom, ali se nikada nije eksponirala u javnosti

Celebrities
18:08h Autor:
NARODNI PEVAČ JE SUPRUGU GODINAMA VARAO SA ŽENOM KOJA MU JE REĐALA TUŽBE: Očinstvo je utvrdio putem DNK analize
Foto: ATA Images

Adelisa Hodžić, supruga pevača Halida Muslimovića, kao i njen suprug, bavi se muzikom. Međutim, ona se nikada nije preterano eksponirala u javnosti.

Kako je istakla, ona se posvetila porodici, a ne karijeri, i zbog toga ne žali. Međutim, sada je rešila da se pojavi na muzičku scenu.

- Ja sam večeras prvi put kod vas, mogu da kažem da sam ja malo kriva što me nema, više sam se posvetila porodici, poslu, svega je tu bilo. Sada je sve došlo na svoje mesto, pa je red na mene. Porodica je jedna velika žrtva i ne žalim - rekla je ona za Blic.

Inače, Halid Muslimović bio je u centru skandala zbog ljubavne afere sa Sonjom Bašić, koja je tužila pevača. Ona je tvrdila i da joj naneo teške telesne povrede.

- Neka Halid bolje gleda na svoj lažni brak, za koji priča da ne postoji svakoj ženi s kojom se upozna, jer jedino tako izvlači pare. Svako zna kako priča da nikad neće dati prezime svojoj ženi Adelisi, a ona sanja da bude zvezda u 55. godini i fali joj para od nas žena koje Halid vara, pa zato trpi njegova javna poniženja. Ako neko nije znao, Halid ima vanbračnu ženu već 30 i kusur godina. Ona je „pevačica” tri decenije, ali nema nijedan hit. Barem moj muž čestito radi i nikad me nije varao - rekla je Sonja jednom prilikom za Objektiv.

sonja bašić
foto: preentscreen/Youtube

Halid Muslimović dužan je, odlukom suda, da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić plati odštetu od 2.500 evra za povredu ugleda i časti.

Nedavno je Sonja Bašić, bivša emotivna partnerka pevača Halida Muslimovića, dobila još jednu presudu protiv njega. Sada je o tome javno govorila u emisiji „Puls Srbije“.

Podsetimo da je Osnovni sud prošle godine u Banjaluci osudio Halida Muslimovića u krivičnom pustupku sa ukupno 1.200 konvertibilnih maraka, odnosno oko 600 evra, zbog telesnih povreda i ugrožavanja bezbednosti bivšoj ljubavnici Sonji Bašić.

„Taj predmet predat je sudu u Prijedoru, ima već dve godine. Ta presuda je predata advokatu mom i presuda je u moju korist. Dotični se pre dve godine sastao sa novinarima, delio neke papire, pa je počeo sa klevetanjem, zvao me je raznim imenima. To su neke ružne stvari u svakom pogledu. Imam dvoje dece, živim normalnim životom. Halid, kako je napisano u presudi, mora da mi plati 5.000 maraka. Takođe, mora da plati i troškkove advokata 2.500 evra. Ono što je najvažnije, treba da ode u medije i da se izvini za tu klevetu“, rekla je Sonja.

Još dva suđenja ih očekuju. Jedno za odštetu za fizičko zlostavljanje, a jedno suđenje sa ćerkom Halida Muslimovića, u vezi sa kućom koja je, takođe, predmet spora.

„To su odštete za telesne povrede i psihu. Ne postoji nejdna odšteta za to, ni meni, ni nijednoj ženi koja je doživela nasilje. Važno je i to suđenje za osporavanje imovine. Duguje mi 107.000 evra, tu ima i troškova suđenja i advokata. Sve sam pomagala i davala od sebe. Bila sam uz njega kada niko nije, a doživela sam to što sam doživela. To je jedna osoba koja 35 godina živi pomoću narcisoidnosti i manipulacije… Tu nema pomoći. On je osoba koja ima veliki ego. Za njega je svaka žena budala. Pre sam ga molila da sednemo i da se dogovorimo, međutim, ti ne možeš s njim nikako. To je jedan čovek koji je sve ovo usput planirao, kao što je planirao da ih nikad ne vrati, kao i kod ostalih žrtvama kojima nikada nije vratio pare. Jako je teško sa takvom osobom“, zaključila je Sonja u emisiji.

Folk pevač Halid Muslimović godinama nije želeo da prizna ćerku Enu koju je dobio sa drugom suprugom Melinom. On je čekao 18 godina da prizna naslednicu a to je učinio tek nakon DNK analize.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs