EKSKLUZIVNO! JOVANA JEREMIĆ U ZAGRLJAJU 14 GODINA STARIJEG DEČKA: Razmenjivali strasti i sočne poljupce pred 700 ljudi

Jovana Jeremić uhvaćena kako se ljubi sa novim dečkom koji je od nje stariji 14 godina. Par je ovom prilikom prisustvovao svadbi njegovog sina

Celebrities
11:37h Autor:
EKSKLUZIVNO! JOVANA JEREMIĆ U ZAGRLJAJU 14 GODINA STARIJEG DEČKA: Razmenjivali strasti i sočne poljupce pred 700 ljudi
Jovana Jeremić sa novim dečkom, Foto: STIL / Privatna Arhiva

Jovana Jeremić, voditeljka Jutarnjeg programa, više ne krije vezu sa 14 godina starijeg dečka. Naime, reč je o biznismenu iz Begaljice koji je nedavno ženio sina. Upravo na tom slavlju njih dvoje nisu mogli da se suzdrže, pa su javno pokazali emocije, te su se celo veče grlili i ljubili pred skoro 700 zvanica.

Jovana Jeremić
foto: STIL / Privatna Arhiva

Jovana je već pričala o novom dečku i kako će prisustvovati svadbi njegovog sina: "Tačno je... Idem na venčanje sina jednog gospodina koji je meni jako važan u životu! On je 14 godina stariji od mene i konačno mogu reći da imam partnera. O tome ne želim još javno da govorim, to je moje pravo. Ja kada volim jednog, on je centar mog sveta i univerzuma. Do sada je pokazao koliko je dobar prema meni... Vodi računa o meni i pokazuje koliko mu je stalo. Svi muškrci pre njega su bili slabići... Ovo je onaj pravi. Do sada nisam imala jačeg muškarca od sebe," otkrila je ona u emisiji "Premijera".

Jovana je ovom prilikom nosila roze košulju neobičnog kroja koju je kombinovala sa teksas pantalonama. Kosa je bila isfenirana u njenom maniru a šminka naglašena i efektna.

Prisetimo se Jovaninog ljubavnog života

Jovana je od 2017. godine bila u ljubavi sa političarem Vojislavom Miloševićem koji je jednom prilikom progovorio o danu kad su se upoznali, kao i na koji način ju je kontaktirao, u želji da pristane na večeru sa njim.

- Moja majka je "krivac" za naše poznanstvo i brak, s obzirom na to da je ona strastveni gledalac "Parova". Ona je meni uvek sugerisala da postoje uvek devojke koje su dobre, obrazovane i visprene kao, na primer, Jovana, koju me je zvala jednom prilikom i da je vidim na TV-u. Pošto bi majka uživala da bude u društvu svoje zvezde Jovane Jeremić, ja sam je kontaktirao i objasnio joj da su moje namere striktno poslovne, odnosno da je upoznam sa majkom, kako bi uživale u večeri. Jovana je odmah prihvatila to i bila je veoma profesionalna - rekao je Vojislav za "Blic", pa dodao:

- Sreli smo se u jednom beogradskom restoranu i posle pola sata razgovora smo shvatili da je majka u celoj toj priči nepotrebna. Poželeli smo da se vidimo ponovo i tako je ta priča počela zaista filmski. Moj cilj je bio da ispunim majci želju povodom odlaska u penziju, a desila mi se nesvakidašnja ljubav na prvi pogled. Zbog toga verujem da postoji ljubav na prvi pogled.

1 / 12 Foto: preentscreen/Instagram

Jovana i Vojislav su imali turbuletan početak romanse, pa su posle samo par meseci zabavljanja prekinuli kontakt. Jeremićeva je objavama na društvenim mrežama aludirala da ju je prevario, mada nije želela da detaljiše na tu temu.

Mesecima su kružile glasine da se voditeljka jutarnjeg programa razvodi, ali Jovana je na takva pitanja odgovara zagonetno, sve dok sa bivšim suprugom nije odlučila da tu vest obelodane.

Uprkos emotivom razilaženju, ostali su u fenomenalnim odnosima, te zajedno brinu o svojoj naslednici Lei, a jedno drugom su i dalje neizmerna podrška u svemu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs