RAZVRAT I BLUD JE NJIHOV IZBOR, DOK SVET KAŽE "PATETIČNI STE": Žena Kanje Vesta sada je uradila nešto još BIZARNIJE

Kanje Vest kao da ima samo jednu misiju, a to je da isprovocira sve koje može i to nepromišljenim ponašanjem i teškim uvredama pojedinih grupa. Za sada mu to savršeno ide od ruke

Vip priča
Autor:
RAZVRAT I BLUD JE NJIHOV IZBOR, DOK SVET KAŽE "PATETIČNI STE": Žena Kanje Vesta sada je uradila nešto još BIZARNIJE
Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Internet su preplavili snimci supruge Kanje Vesta, Bjanke Cenzori tokom žurke koja je organizovana radi preslušavanja novog albuma njenog muža. Na toj žurci ona sedi dok joj u krilu pleše drugarica.

Obučena veoma oskudno, sa krznenim šešriom na glavi, Bjanka Cenzori je ohrabrivala DJ Skaj Haj Bejbi da joj pleše u krilu i ta scena je trajala i trajala dok se Bjanka grohotom smejala.

Ovaj događaj se desio dva dana nakon što je Kanje Vest izašao na binu sa ćerkom Nort i prijateljima, dok je na glavi nosio kapuljaču Kju Kluks Klana.

Da pojasnimo, to je onaj klan koji zagovara superiornost bele rase, antisemitizam, rasizam, antikomunizam, antikatolicizam, homofobiju i nativizam. Ove organizacije su često koristile i koriste i terorističke metode i nasilje kao i zastrašivanje kao što je paljenje krsta, u cilju ugnjetavanja američkih crnaca i drugih društvenih ili etničkih grupa.

Kanje Vest
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje je tu masku nosio dok je pevao stihove kontroverzne pesme u kojoj kaže: "kako to da sam antisemita, upraov sam je*** jevrejsku k**".

Kanje Vest, Bjanka Censori
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dok je nastupao na bini, svima oko njega je bilo vidno neprijatno, uključujući i ćerku Nort od 10 godina, dok je u publici bila njegova ćerka Čikago od 5 godina i sin Sejnt od 8 godina.

Zajednica Jevreja je oštro osudila postupke Kanje Vesta navodeći ih "tužnim i patetičnim"

"Podgrevati plamen antisemitizma i promovisati takvu priču milionima sledbenika, posebno u ovom teškom i opasnom vremenu za jevrejsku zajednicu, je neoprostivo“, rekao je portparol Ričard Hiršhaut za TMZ.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs