ŠTA SE DESIO DŽEKU NIKOLSONU PA JE PREŠAO GRANICU? Kada ga je koleginica uhvatila na gomili, njegova reakcija je ŠOK

Pamela Anderson u svojim memoarima opisala je kako je slavnog glumca uhvatila u trojci na zabavi u Plejboj vili

Celebrities
21:18h Autor:
ŠTA SE DESIO DŽEKU NIKOLSONU PA JE PREŠAO GRANICU? Kada ga je koleginica uhvatila na gomili, njegova reakcija je ŠOK
Džek Nikolson, Foto: Diggzy/Jesal / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U svojim memoarima, naslovljenim "Ljubav, Pamela", slavna glumica Pamela Anderson otkriva intrigantnu anegdotu iz svoje prošlosti, koja se odigrala u čuvenoj Plejboj vili, a u kojoj je bila svedok neobične situacije u kojoj je glumac Džek Nikolson igrao ključnu ulogu.

U svojim živopisnim rečima, 55-godišnja Pamela Anderson prenosi trenutak kada je nenadano zavirila u svet glamura i razuzdanosti koji je krasio Plejboj vilu. Opisujući prizor, opisuje kako su se prisutni, uključujući i samog Nikolsona, neobavezno zabavljali u jednom od luksuznih prostora vile.

Njih troje su imali seks.

Pamela Anderson
foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Smejali su se, ljubili uz zid, klizili jedno preko drugog, stvarajući atmosferu koja je bila impregnirana slobodom i hedonizmom", piše Anderson, koja je u tom trenutku prolazila pored ogledala. Ne želeći propustiti priliku da dotera svoj izgled, Pamela se naginje nad lavabou kako bi popravila sjaj svog ruža za usne.

"Pokušavala sam zadržati svoju pažnju na svom odrazu, ali nisam mogla izbeći uhvatiti Nikolsonov pogled", priznaje Anderson, naglašavajući kako je bila zatečena tim neočekivanim trenutkom. "Iako sam se trudila skrenuti pogled, nisam uspela izbeći kontakt s njegovim očima. Bio je to pogled ispunjen šarmom i suptilnom dozom samopouzdanja."

Džek Nikolson
foto: Profimedia

Uz osmeh, Pamela opisuje kako je Nikolson, ne gubeći svoj karakterističan humor, izrazio zahvalnost na neobičan način nakon što je završio "posao". "Ispustio je smešan zvuk, nasmešio se i rekao: 'Hvala, draga'", zabeležila je slavna glumica, dodajući da je taj trenutak ostao urezan u njenom pamćenju kao neobična i nezaboravna epizoda iz burnih dana Plejboj ere.

Anderson se prisetila tog događaja u ekskluzivnom intervjuu za Variety, koji je objavio detalje iz njenih memoara. Popularna Pamela je naglasila da je "Plejboj vila bila mesto potpune slobode".

- Vila je bila puna umetnika, filantropa, intelektualaca, lepih žena...Biti tamo je bilo i te kakvo iskustvo - napomenula je.

Naime, Anderson je otkrila brojne holivudske tajne pri pisanju svoje knjige, a naglasila je nedavno da joj je Tim Alen jednom brzinski pokazao svoje međunožje dok su zajedno snimali "Home Improvement".

- Prvog dana snimanja izašla sam iz svoje garderobe, a Tim je bio u hodniku u ogrtaču. Otvorio je svoj ogrtač i brzo mi pokazao šta ima ispod - prisetila se Pamela.

- Rekao je da je to jedino pošteno, jer je i on mene video golu. Tada smo bili kvit. Neugodno sam se nasmejala i produžila dalje - rekla je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs